Gelin Adayı

Kız değil ablası demiş o lafı
Kızı seviyordum doğru ama bu olaylardan sonra iyice soğudum

Kendisi söylemese nerden bilecekler bir sürü kişi biliyor bence ayrıca
Nişan burda erkek tarafına düşüyor sıkıntı o değil ama altınlar için annem düğüne kadar yapalım demiş ona da yok diyor altınsız mı bekleyeceğim diyor.

Kardeşim bizim tarafımızda tabiki siz nasıl konuşuyorsunuz diye bayağı dalaşmışlar bana bunlar sadece tlfda anlatılan kısımlar eve gidersem tam öğreneceğim

Ailesi sülalesi bunları biliyor çünkü 6 yıldır birlikteler zaten biz istemeyeceğiz diye bir şey de söylemedik
Benim düğünden sonra gidip istenecek ama bunlar hemen olsun diye bir tavra girmişler olay çıkarıyorlar

Benim anlamadığım kız madem bu kadar bekarete önem veriyor erkek arkadaşına baskı yapıyor o zaman neden evlenmeden önce yapmış ki? Başına zorla silah tutmamışlar sonuçta. Siz cidden bu seviyede insanlarla akraba olmak istiyor musunuz? Bana çok pasif geldiniz.

Orası bir gerçek ben böyle olduklarını cidden bilmiyordum hala şokunu atamadım üstümden

Annene o.. diyen kızı cidden ailenize gelin olarak alacak mısınız yaaa

nasıl davranacağız derken ? Bu hakaretleri yutmak gibi bir seçeneğiniz olmamalı.

Aynen annem de bu ısrarlarına anlam veremiyor en geç kasım gibi isteriz diyor yok demiyor ama bunlar özellikle altın konusu şu bu ortaya mevzu dökmüşler iyice

Bence sen kardeşinle başbaşa konuş önce. Olanları onun ağzından dinle. Siz bilmeden kardeşin bir söz mü vermiş kıza? Çıkın bir yerlerde çay kahve için dertleşin. Burda yazan tecrübeli kadınların söylediklerini göz ardı etme. Haklılar. Bunun adı yüzsüzlük. 2 yıldır durup durup neden tam senin düğün zamanın? Şuan sen ilgi odağı olmalısın. Herkes seni şımartmalı. Evde son zamanların. Yeri gelecek ağlayacaksınız yeri gelecek kahkahalar. Eşyalar hazırlanacak. Kendi eşyalarını yavaştan toplayacaksın. Bunlar hep çok güzel hem de çok duygusal şeyler. Sonra misafir olacaksın o evde. Neden kavgayla geçiyor bu son zamanlar? Ailen senin etrafında dönmeli o kızın değil. En azından şimdi değil. Kibarca kardeşine anlatabilirsin bunları.

Ben unutmam ama annemle kardeşimi bilemiyorum

Ben olsam inadına bu işi bozmaya çalışırım. Görümceliği hak etmiş gerçekten. Biri benim anneme o şekilde küfür edecek ben hiçbir şey yapmayacağım. Onu doğduğuna pişman ederim.

Bende şu an kendimi dolduruyorum akşama bir çirkeflikte ben yapacağım şu an işyerinde sakin kalmaya çalışıyorum

Abla kardeşinin ortada kalacağını düşünüp tutuştu sanırım. Ne yaptılarsa ikisi yapmışlar. Madem bu kadar önemliymiş bekareti neden evlenmeden birliktelik yaşamış.
Yalnız bu kadar yüz göz olunduktan ve annenize edilen küfürlerden sonra nasıl isteyeceksiniz kızı?

Kız çok saygılı ve kendini sevdiren biriydi aramız iyi aslında ama şu 2 haftadır yaptıkları beni şaşırtıyor 4-5 yıldır tanıyoruz yani
Bana sorarsanız hiç tanımamışsınız gelin adayınızı.
Şu anlattıklarınız gerçek olamayacak kadar abdürd ve çirkin ya da gelin adayınız ve ailesi Cennet mahallesi gibi bir yerde yaşıyorlar.
Elin kızı oğluma telefonda benim için
'o..... annen' diyecek ben de yutacağım öyle mi? Bu yetmeyecek gelin adayını pek seven kızım
(bu siz oluyorsunuz) BDV'ye konu açıp napalım? Diye soracak.
Kusura bakmayın tencere kapağını bulmuş diyorum başka da yorum yapmıyorum.

Yok rahat falan değilim ne yapacağımı şaşırdım işyerindeyim ondan böyle buraya yazdım akşam olsa gitsem diye bekliyorum bir kıyamette ben koparıcam çünkü

Geleceğim zaten ona da o lafları yedireceğim kendisine şu an işyerinde olduğum için hiç bişey yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…