- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
Ablam bu kategori senin işini zorlaştırmasınEn çok ben banlanmalıyım
En olmam lazım diyebilirler
![]()
Yok Nevos kendisi cimbizi elinde ensemizde geziyor o yüzden ekstra çabaya gerek yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ablam bu kategori senin işini zorlaştırmasınEn çok ben banlanmalıyım
En olmam lazım diyebilirler
![]()
Maşaallah mı nedir bilemedimYok zorlaştırmaz, banlanma kriterleri belli, sitenin değişmez kuralları ile yolluyoruz kardeşleri
Ama tabii ban sayısı arşa ulaşmışlar var![]()
Kesin öyledirYok Nevos kendisi cimbizi elinde ensemizde geziyor o yüzden ekstra çabaya gerek yok![]()
Hahahahhahaaa hem yirim seni kadın diye geziyorsun hemde duvardan duvara çarpıyorsun, ne olacak senle yaşadığımız bu birliktelikYok Nevos kendisi cimbizi elinde ensemizde geziyor o yüzden ekstra çabaya gerek yok![]()
Adayları özelden iletirseniz iyi oluren dobraya dawitch hunt ı yazacağım.taaa çin macerasından beri çaktırmadan takip ediyorum
en dobraya dawitch hunt ı yazacağım.taaa çin macerasından beri çaktırmadan takip ediyorum
Yok Nevos kendisi cimbizi elinde ensemizde geziyor o yüzden ekstra çabaya gerek yok![]()
size mi yazayım,özelden? en hamarata sizi yazacaktım ama aday değilmişsiniz herhaldeAdayları özelden iletirseniz iyi olur
Sonra araya kaynamasın![]()
Heh bunun altını yaldızlı yaldızlı çizelim, ben X kişiyi 4 kategoride aday göstermiştim denirse kusura bakmayın hanımlar diyeceğiz çünkü ne kadar çok isim aday olursa o kadar güzel olur, hatır gönül için isim yazmak veya oy vermeyelim.
Renkli geçsin, güzel geçsin, kavgasız gürültüsüz geçsin inşallah![]()
Hahahahhahaaa hem yirim seni kadın diye geziyorsun hemde duvardan duvara çarpıyorsun, ne olacak senle yaşadığımız bu birliktelikhem şiddet var hem aşk
![]()
VarMune en çok ban alan neden yok![]()
Adayları merakla bekliyorum1. belli 2. ler kim![]()
Minnosum cicim ne haberkızlar azcıkta gelın burda gıybet edelım :):)naneelimoonn @NIKITA bızım toprak nıckı mı degıstırdı bulamıyorum
![]()