- 11 Mart 2016
- 11.345
- 49.015
Buralarda canım :)Bilinmeyen yok mu name ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buralarda canım :)Bilinmeyen yok mu name ?
Hee bende ariyorum zaten dur:))kiz sen niye kaldirdin alyanakliyi yahuufarkli bi hava katiyordu minnosayy ara ara bulamıyorum kuzum ya etıketleyelım oda gelsın azcık geyık yaparız benım en tatlı soft arkadasım :)
Offf ne günlerdiSiyaset açıkken siyaset topiğindeydi
hee en sevdıgım ben Mune yazmıstım burada hersey serbest olsu dıyeSiyaset açıkken siyaset topiğindeydi
Geldi bir taht sallayıcı daha, senin skor kaçSüpermiş. Ben de bir kere bir üyeye sen ümitsiz ev kadını değil miydin yazdım ama bu gerçek bir soruydu ben onun çalıştığını gerçekten bilmiyordum şaşırdıydım sonra gelsin mapus
hee en sevdıgım ben Mune yazmıstım burada hersey serbest olsu dıye
ayyy azcıkta mezdeke takılayım dedım :):)Hee bende ariyorum zaten dur:))kiz sen niye kaldirdin alyanakliyi yahuufarkli bi hava katiyordu minnos
Siyaset açıkken siyaset topiğindeydi
Siyasetten o kadar çok banlandım ki... c.başkanı Mekke'ye gitmiş , ben de iyi gitsin belki şeytan taşlamada ona da bir şeyler isabet eder yazdım. Sonra diğer üyeler c.başkanına hakaret yasak yazdılar, ben de hakaret etmedim temennide bulundum yazdıysam da Mune ablayı ikna etmedi
bende mesela ban yıyecegım zaman emın olmak ıstıyorum
Gorunce gobek atasim geliyor kizbende mi degissem acepayyy azcıkta mezdeke takılayım dedım :):)
Aşkolsun, ben toplam 3 kere banlandım bi' kere Beni kimlerle anıyorsun
Sana banlanmak olsun bdvde de gördük seni, en geyikçi üye, en laf çarpan üye kategorileri olsa birincilik seninSiyasetten o kadar çok banlandım ki... c.başkanı Mekke'ye gitmiş , ben de iyi gitsin belki şeytan taşlamada ona da bir şeyler isabet eder yazdım. Sonra diğer üyeler c.başkanına hakaret yasak yazdılar, ben de hakaret etmedim temennide bulundum yazdıysam da Mune ablayı ikna etmedi