Yarışma Geleneksel "2016 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

:olamaz::KK70: Süpermiş. Ben de bir kere bir üyeye sen ümitsiz ev kadını değil miydin yazdım ama bu gerçek bir soruydu:KK51: ben onun çalıştığını gerçekten bilmiyordum şaşırdıydım:KK51::KK51: sonra gelsin mapus
Geldi bir taht sallayıcı daha, senin skor kaç :KK70:

nameaver nameaver hahahhahahaaa huni mi istiyor @office:KK70:

tolin tolin cadısı nerede, tüm mapus severleri kapıştırmam lazım :KK70:

Siyaset açıkken siyaset topiğindeydi :KK70:

Siyasetten o kadar çok banlandım ki... c.başkanı Mekke'ye gitmiş , ben de iyi gitsin belki şeytan taşlamada belki ona da bir şeyler isabet eder yazdım.:deli::deli: Sonra diğer üyeler c.başkanına hakaret yasak yazdılar, ben de hakaret etmedim temennide bulundum yazdıysam da Mune Mune ablayı ikna etmedi:duduk:

Ofiş en huniliye adaydı Mune :KK70:
En hunili adayı olsun mu:KK70:
15095004_526987547498363_5143445858908478198_n.jpg

Siyasetten o kadar çok banlandım ki... c.başkanı Mekke'ye gitmiş , ben de iyi gitsin belki şeytan taşlamada ona da bir şeyler isabet eder yazdım.:deli::deli: Sonra diğer üyeler c.başkanına hakaret yasak yazdılar, ben de hakaret etmedim temennide bulundum yazdıysam da Mune Mune ablayı ikna etmedi:duduk:
:KK70::KK70:

Geldi bir taht sallayıcı daha, senin skor kaç :KK70:

nameaver nameaver hahahhahahaaa huni mi istiyor @office:KK70:

tolin tolin cadısı nerede, tüm mapus severleri kapıştırmam lazım :KK70:
bende mesela ban yıyecegım zaman emın olmak ıstıyorum
ona göre çemkiricem karsı tarafa çünkü :KK70:
ban dedın de aklıma geldı :KK53: banın hakkını vermeden gıtmek çok koyuyor

Siyasetten o kadar çok banlandım ki... c.başkanı Mekke'ye gitmiş , ben de iyi gitsin belki şeytan taşlamada ona da bir şeyler isabet eder yazdım.:deli::deli: Sonra diğer üyeler c.başkanına hakaret yasak yazdılar, ben de hakaret etmedim temennide bulundum yazdıysam da Mune Mune ablayı ikna etmedi:duduk:
Sana banlanmak olsun bdvde de gördük seni, en geyikçi üye, en laf çarpan üye kategorileri olsa birincilik senin :KK70:

X