Yarışma Geleneksel "2016 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

En fazla 3 kategoriye yazabiliyorsunuz:KK45:
Heh bunun altını yaldızlı yaldızlı çizelim, ben X kişiyi 4 kategoride aday göstermiştim denirse kusura bakmayın hanımlar diyeceğiz çünkü ne kadar çok isim aday olursa o kadar güzel olur, hatır gönül için isim yazmak veya oy vermeyelim.
Renkli geçsin, güzel geçsin, kavgasız gürültüsüz geçsin inşallahHoppa

Heh bunun altını yaldızlı yaldızlı çizelim, ben X kişiyi 4 kategoride aday göstermiştim denirse kusura bakmayın hanımlar diyeceğiz çünkü ne kadar çok isim aday olursa o kadar güzel olur, hatır gönül için isim yazmak veya oy vermeyelim.
Renkli geçsin, güzel geçsin, kavgasız gürültüsüz geçsin inşallahHoppa
İnşaallah Ablacım:KK200:
Ablam en çok banlanan aday kategorisi nasıl oldu:KK53:Sen kim 1. olacak biliyorsundur:KK70:

Oleyyyyy bee En Büyük KK
Mune Mune koş bak belki de ilk defa çenem sayesinde ödül alicam :halay:
Cimbizina saglik:KK1:
Banlanmayı avantaja çevirmek bu olsa gerek :KK70:aday olursan adaylar arasında en çoookkkk ban sayısı olana oy veririm, acaba senin kaç banın vardı, sen ipi göğüslemek için bu ara banlanmak için çabalama da :KK70:

Banlanmayı avantaja çevirmek bu olsa gerek :KK70:aday olursan adaylar arasında en çoookkkk ban sayısı olana oy veririm, acaba senin kaç banın vardı, sen ipi göğüslemek için bu ara banlanmak için çabalama da :KK70:
Ablam bu kategori senin işini zorlaştırmasın:skandal::KK70:En çok ben banlanmalıyım:KK62:En olmam lazım diyebilirler:KK70:

X