- 12 Mart 2016
- 1.250
- 1.036
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
repliği sen benim profil fotomu gördün müKim kim
Aklimda biri var ama demem
oyum size efenim kazen beyle anlaşamıyoruz dostca ayrıldik
2 aralık doğum günümde seçimler bitiyormus yaslandim bir yıl daha ben geçen sene görmüştüm sanırım ama hiç bakmamistim ne de olsa benim ismim olmaz heralde diye ben de anne olamaysnlar kategorisinde kaldım bu yıl hayırlı ugurlu yeni yıl diliyorum Allah tan cumlemize sağlık huzur mutluluk güven dolu seneler hayirlarla inş bende merak ettim bakalım sonuçlara
ayni kategoride basbasa gidiyoruz canim hadi 2017 ye hayirlisiyla insallah..2 aralık doğum günümde seçimler bitiyormus yaslandim bir yıl daha ben geçen sene görmüştüm sanırım ama hiç bakmamistim ne de olsa benim ismim olmaz heralde diye ben de anne olamaysnlar kategorisinde kaldım bu yıl hayırlı ugurlu yeni yıl diliyorum Allah tan cumlemize sağlık huzur mutluluk güven dolu seneler hayirlarla inş bende merak ettim bakalım sonuçlara
Evet hepsi aday olacakNevreste aday olunup oylamaya çıkılması için tek bir kişinin de yazması yetiyor mu yoksa adaylık için de belli bir sayıda insanın mı yazması lazım?
Yani size yazdığımız herkes forumdaki açık oylamaya dahil edilecek mi?
Bu kategoriyi ekleyelim mi
Bu kategoriyi ekleyelim mi
Ben aday değilim canım çok sağolEn hamaratı Nevreste
Ekledim hadi bakalımHahahaha ekleyin tabi
Hakediyoruz biz bunu
Gecen 9 gün yedim reva mi
En fazla 3 kategoriye yazabiliyorsunuz@Sephoraa her kategoriye seni yazacagim! Adini daglara yazdim yarim
marilyn monroe olaydi onu da yazacaktim yine