- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.495
Ekledim hadi bakalım
Çok teşekkür ederim canımNevrestaaaacanım seni neden aday gösteremiyorum ben seni Kadınlar Kulübünün ennnn cana yakın üyesi olarak aday göstermek istiyorum Nevreste
Heh bunun altını yaldızlı yaldızlı çizelim, ben X kişiyi 4 kategoride aday göstermiştim denirse kusura bakmayın hanımlar diyeceğiz çünkü ne kadar çok isim aday olursa o kadar güzel olur, hatır gönül için isim yazmak veya oy vermeyelim.En fazla 3 kategoriye yazabiliyorsunuz
Ben seni en Izmir'li seçicemEskiden buralarda bol vakit geçirirken hep aday gosterilirdim hey gidi gunler
İnşaallah AblacımHeh bunun altını yaldızlı yaldızlı çizelim, ben X kişiyi 4 kategoride aday göstermiştim denirse kusura bakmayın hanımlar diyeceğiz çünkü ne kadar çok isim aday olursa o kadar güzel olur, hatır gönül için isim yazmak veya oy vermeyelim.
Renkli geçsin, güzel geçsin, kavgasız gürültüsüz geçsin inşallah
Banlanmayı avantaja çevirmek bu olsa gerek
Bence çok yaratıcı olmuşİnşaallah Ablacım
Ablam en çok banlanan aday kategorisi nasıl olduSen kim 1. olacak biliyorsundur
Bence deBence çok yaratıcı olmuş
Ben şimdiden oyumu neye göre vereceğimi söyledim, ban sayısını esas alacağım, eh bakalım adaylar kimler olacak, birkaç kişi 1. liği zorlar görünüyorİnşaallah Ablacım
Ablam en çok banlanan aday kategorisi nasıl olduSen kim 1. olacak biliyorsundur
Ablam bu kategori senin işini zorlaştırmasınBanlanmayı avantaja çevirmek bu olsa gerekaday olursan adaylar arasında en çoookkkk ban sayısı olana oy veririm, acaba senin kaç banın vardı, sen ipi göğüslemek için bu ara banlanmak için çabalama da
Sen kime oy verirsen bende ona vereceğim.Verilerin sağlam olması lazımBen şimdiden oyumu neye göre vereceğimi söyledim, ban sayısını esas alacağım, eh bakalım adaylar kimler olacak, birkaç kişi 1. liği zorlar görünüyor
Banlanmayı avantaja çevirmek bu olsa gerekaday olursan adaylar arasında en çoookkkk ban sayısı olana oy veririm, acaba senin kaç banın vardı, sen ipi göğüslemek için bu ara banlanmak için çabalama da
Yok zorlaştırmaz, banlanma kriterleri belli, sitenin değişmez kuralları ile yolluyoruz kardeşleriAblam bu kategori senin işini zorlaştırmasınEn çok ben banlanmalıyım En olmam lazım diyebilirler