- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.495
Ablam bu kategori senin işini zorlaştırmasınEn çok ben banlanmalıyım En olmam lazım diyebilirler
Maşaallah mı nedir bilemedimYok zorlaştırmaz, banlanma kriterleri belli, sitenin değişmez kuralları ile yolluyoruz kardeşleri
Ama tabii ban sayısı arşa ulaşmışlar var
Kesin öyledirYok Nevos kendisi cimbizi elinde ensemizde geziyor o yüzden ekstra çabaya gerek yok
Hahahahhahaaa hem yirim seni kadın diye geziyorsun hemde duvardan duvara çarpıyorsun, ne olacak senle yaşadığımız bu birliktelikYok Nevos kendisi cimbizi elinde ensemizde geziyor o yüzden ekstra çabaya gerek yok
Adayları özelden iletirseniz iyi oluren dobraya dawitch hunt ı yazacağım.taaa çin macerasından beri çaktırmadan takip ediyorum
en dobraya dawitch hunt ı yazacağım.taaa çin macerasından beri çaktırmadan takip ediyorum
Yok Nevos kendisi cimbizi elinde ensemizde geziyor o yüzden ekstra çabaya gerek yok
size mi yazayım,özelden? en hamarata sizi yazacaktım ama aday değilmişsiniz herhaldeAdayları özelden iletirseniz iyi olur
Sonra araya kaynamasın
Heh bunun altını yaldızlı yaldızlı çizelim, ben X kişiyi 4 kategoride aday göstermiştim denirse kusura bakmayın hanımlar diyeceğiz çünkü ne kadar çok isim aday olursa o kadar güzel olur, hatır gönül için isim yazmak veya oy vermeyelim.
Renkli geçsin, güzel geçsin, kavgasız gürültüsüz geçsin inşallah
Hahahahhahaaa hem yirim seni kadın diye geziyorsun hemde duvardan duvara çarpıyorsun, ne olacak senle yaşadığımız bu birliktelikhem şiddet var hem aşk
VarMune en çok ban alan neden yok
Adayları merakla bekliyorum1. belli 2. ler kim
Minnosum cicim ne haberkızlar azcıkta gelın burda gıybet edelım :):)naneelimoonn @NIKITA bızım toprak nıckı mı degıstırdı bulamıyorum