Yarışma Geleneksel "2016 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

ben burada düştüm mapus yollarına öğüt veren çok olur türküsünü seslendiriyorum sen ayucuk, picama, falan diyosun :KK43: o teyze neye gülüyo öyle :KK53:

Office hanım sanırım o hanımefendiye dikkat kesilmeniz, onu Mune hanım olarak görmenizden kaynaklı. AfterBanlamaSmile asdfghjk.

Cınım ben bu fotoğrafta olsam olsam en sağdaki şebelek teyze olurum. Dur şimdi o da kesin kraliyettendir ben arkadaki lambader olurum koltuk olurum.

Ne olursanız olun, sizi aynı şekilde selamlayıp sevgimi göstereceğim.Bizde unvan, etiket sevdası yok çok şükür. Koltuk da severiz, sayarız.

Asimilasyon ve dejenerasyon varsa ben de ofisin karşısında güçlü bir adayım senelerdir Cadılar Bayramı partilerine kostümle iştirak ederek.
Hakkım yenmesin!

Ne giyiyordun ? Ben direkt balkabağı olarak katılıyorum hem zahmetsiz hem body type ıma uygun.

Ne giyiyordun ? Ben direkt balkabağı olarak katılıyorum hem zahmetsiz hem body type ıma uygun.
Bir sene Harry Potter'dan giyindim, bir sene süpürgeli cadı, bir sene Kırmızı Başlıklı Kız, başka bir sene kötü cadı... arada başka bir kostüm partisi vardı onda Ortaçağ köylüsü olmuştum :KK70:

Asimilasyon ve dejenerasyon varsa ben de ofisin karşısında güçlü bir adayım senelerdir Cadılar Bayramı partilerine kostümle iştirak ederek.
Hakkım yenmesin!
yaa bende çok isterdim cadilar bayramı kutlamayı çok eglencesiz bir memeleketiz poff :KK43:
olmadı ama oyumuz buyumuz derken, yapmacıktan olmuyor demekki :KK70: :KK70: :KK70:

demek ki :KK70:

Office' i bir odaya kapatıp 1837361 bölüm Diriliş Ertuğrul izleticem belki vazgeçer bu batı hayranlığından :KK43:
:KK70: :KK70: bide diriliş ertuğrul vardı dimi gecen yazmıştım bir ben bide okan izlemiyor galiba bu diziyi diye :KK70:

X