- 20 Mayıs 2013
- 7.274
- 3.528
Yok ya ondan degil, yas kompleksim var sanirimniye yahu bak benim üyeliğime
25 bitti yillar akiyor ama hayat akmiyor sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ya ondan degil, yas kompleksim var sanirimniye yahu bak benim üyeliğime
25 mi bende 35 memnun oldum bacımYok ya ondan degil, yas kompleksim var sanirim
25 bitti yillar akiyor ama hayat akmiyor sanki
25 mi bende 35 memnun oldum bacım
25 mi bende 35 memnun oldum bacım
Recaa ediyorum şu konuyu kıpat görende dedikoducu sanacak ayol beni oysa sütten çıkmış ak kaşığım benFeraceli en ispitci uye yokmus hani benim yerim
ipeqbojuqu kiz en cok banlanan uye yokmus sana wn yaramaz uye dalinda oy vermeyi düşünüyorum
Yok efenim yanlis anlasilma olmus asil ben reca ederim en ispitci uye ben olacagim forumun ispitci PREMSES'i olacagim madem pro uye olamiyorum bende kendi makamimi kendim yaparimRecaa ediyorum şu konuyu kıpat görende dedikoducu sanacak ayol beni oysa sütten çıkmış ak kaşığım ben
Efenim sakin olun estağfurullah siz kim saksı olmak kim tübe tübeYok efenim yanlis anlasilma olmus asil ben reca ederim en ispitci uye ben olacagim forumun ispitci PREMSES'i olacagim madem pro uye olamiyorum bende kendi makamimi kendim yaparim
Saksi degilim ben bu forumda her seyden haberim olacak en cok ben konusucam herseyi bana soracaksiniz
seni pişmiş tavuğun başına gelmedi katagorisine etiketlicemBibi beni yaz beni en acinasi yıl geçiren üye de etiketle beni
asıl libodoya talibim de katagori yok bu aralar en çok ben sen holiva ban yiyor galiba profilime gelip bu üye gene banlı yazanlar var ayıp ayıp
seni pişmiş tavuğun başına gelmedi katagorisine etiketlicem
asıl libodoya talibim de katagori yok bu aralar en çok ben sen holiva ban yiyor galiba profilime gelip bu üye gene banlı yazanlar var ayıp ayıp
Bak nickini değiştirdi eskisini unuttum yaşlılık baş gösterdi M meredithgrey ne diyor senin için
seni pişmiş tavuğun başına gelmedi katagorisine etiketlicem
Vivelamour ben şekerim kız bibi Bibibella yaşlandın sen ha
Utandim