Yarışma Geleneksel "2016 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Recaa ediyorum şu konuyu kıpat görende dedikoducu sanacak ayol beni :KK70: oysa sütten çıkmış ak kaşığım ben:KK53:
Yok efenim yanlis anlasilma olmus asil ben reca ederim :KK52: en ispitci uye ben olacagim :KK14:forumun ispitci PREMSES'i olacagim madem pro uye olamiyorum bende kendi makamimi kendim yaparim:işsiz:

Saksi degilim ben bu forumda her seyden haberim olacak en cok ben konusucam herseyi bana soracaksiniz:kahve:

Yok efenim yanlis anlasilma olmus asil ben reca ederim :KK52: en ispitci uye ben olacagim :KK14:forumun ispitci PREMSES'i olacagim madem pro uye olamiyorum bende kendi makamimi kendim yaparim:işsiz:

Saksi degilim ben bu forumda her seyden haberim olacak en cok ben konusucam herseyi bana soracaksiniz:kahve:
Efenim sakin olun estağfurullah siz kim saksı olmak kim tübe tübe:KK53:

Cok objektif bi yarisma degil bu ama
Insanlar yakin gorduklerine oy veriyor bana kalirsa ..
Ya da ozelden gorustuklerine jest olsun diye falan ..
Bu benim dusuncem tabi :KK66:

seni pişmiş tavuğun başına gelmedi katagorisine etiketlicem :KK70:

asıl libodoya talibim de katagori yok :KK53: :63: bu aralar en çok ben sen holiva ban yiyor galiba profilime gelip bu üye gene banlı yazanlar var ayıp ayıp :63::KK45:

M meredithgrey mi ?
Bu kim kiz dunku cocuk biz varken :KK70:

En muhalefet üye'ye
seni pişmiş tavuğun başına gelmedi katagorisine etiketlicem :KK70:

asıl libodoya talibim de katagori yok :KK53: :63: bu aralar en çok ben sen holiva ban yiyor galiba profilime gelip bu üye gene banlı yazanlar var ayıp ayıp :63::KK45:

Seni en yaramaz üye seçiciğim :dondurma:

X