• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarışma Geleneksel "2016 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Recaa ediyorum şu konuyu kıpat görende dedikoducu sanacak ayol beni :KK70: oysa sütten çıkmış ak kaşığım ben:KK53:
Yok efenim yanlis anlasilma olmus asil ben reca ederim :KK52: en ispitci uye ben olacagim :KK14:forumun ispitci PREMSES'i olacagim madem pro uye olamiyorum bende kendi makamimi kendim yaparim:işsiz:

Saksi degilim ben bu forumda her seyden haberim olacak en cok ben konusucam herseyi bana soracaksiniz:kahve:

Yok efenim yanlis anlasilma olmus asil ben reca ederim :KK52: en ispitci uye ben olacagim :KK14:forumun ispitci PREMSES'i olacagim madem pro uye olamiyorum bende kendi makamimi kendim yaparim:işsiz:

Saksi degilim ben bu forumda her seyden haberim olacak en cok ben konusucam herseyi bana soracaksiniz:kahve:
Efenim sakin olun estağfurullah siz kim saksı olmak kim tübe tübe:KK53:

seni pişmiş tavuğun başına gelmedi katagorisine etiketlicem :KK70:

asıl libodoya talibim de katagori yok :KK53: :63: bu aralar en çok ben sen holiva ban yiyor galiba profilime gelip bu üye gene banlı yazanlar var ayıp ayıp :63::KK45:

M meredithgrey mi ?
Bu kim kiz dunku cocuk biz varken :D

En muhalefet üye'ye
seni pişmiş tavuğun başına gelmedi katagorisine etiketlicem :KK70:

asıl libodoya talibim de katagori yok :KK53: :63: bu aralar en çok ben sen holiva ban yiyor galiba profilime gelip bu üye gene banlı yazanlar var ayıp ayıp :63::KK45:

Seni en yaramaz üye seçiciğim :dondurma:

Back