- 24 Kasım 2011
- 1.206
- 1.558
Bende çok korkuyorum dişçi den hele zayıf kadın olunca daha çok sanıyorum ağzımda asılı kalacak
Hanım abla eve takıldığından beri hayatımı yaşıyorum. Evde zaman daha çabuk geçiyormuş ne hikmetse.sen nasılsın karşılaşamıyoruz nerelere takılıyorsun?İpekcim nasılsın iyimisin:))
fosil oldular hala burdalar habibtoşummmm
Hanım abla eve takıldığından beri hayatımı yaşıyorum. Evde zaman daha çabuk geçiyormuş ne hikmetse.sen nasılsın karşılaşamıyoruz nerelere takılıyorsun?
nene neneeeeeee benım tarafıma geç artık sonra cok uzulursun tolişko benı sıteye al dıye cok aglarsın haaaaaen kovulmaya aday üyetolin olmasın sakın nenecimmmmm
Evde böyle işte ne zaman akşam oluyor farkında bile olmuyorsun yani...
Bende iyiyim ne olsun koştu dur temizlik vardı bugün bende,biraz önce bitti işte..
Ben her yerdeyim bir anda çıkıyorum yani
nene neneeeeeee benım tarafıma geç artık sonra cok uzulursun tolişko benı sıteye al dıye cok aglarsın haaaaa
miyav su senı yazdım benım tarafımdakiler listesine haberin olsun bu yolda ölmek var dönmek yok ona gore conemmm
Tabiki bacım senin tarafındayım bu yolda ölmek var dönmek yokmiyav su senı yazdım benım tarafımdakiler listesine haberin olsun bu yolda ölmek var dönmek yok ona gore conemmm
Doğru yoldasin bebekTabiki bacım senin tarafındayım bu yolda ölmek var dönmek yok
3 kişi aynı anda aynı rüyayı mı görüyorsunuz siz
tolin ah çocuğum ah evladım dışarı çıkarken başına bere takmadın mı annem
Geçecek çocuğum geçecek yavrum, ilaçlarınla ıhlamurunu içersen üşütmen geçer