Daha çok tepenizdeyimGencim gozelim seni uzerimmatın şunu zindana emekliye ayrılmadım mi sen daha
Ne yapsim garibanlar inanıyor sana onlarda üzülüyorum şimdi. .Gerçekleri bir siz görüyorsunuzNeden acaba
Gözlüğün kaç numara ninooooDaha çok tepenizdeyim
Hadi işim var benim kaçtımGözlüğün kaç numara ninoooo
Geri geldimKactttttiiiiiiiiii
İlaçlar uyku mu kaçırıyor nevosssGeri geldim
Habibte annem seni çok özledim yazını gördüm ,içim bir tuhaf oldu.İlaçlar uyku mu kaçırıyor nevosss
4 senedir tatlim...4 sene önce annemi kaybettim..o yazı o yüzden özlesem geri gelmeyecek bir acı içindeyim. .öyle yazınca sen bende hüzünlendimHabibte annem seni çok özledim yazını gördüm ,içim bir tuhaf oldu.Ne zamandan beri gurbettesin?
4 senedir tatlim...4 sene önce annemi kaybettim..o yazı o yüzden özlesem geri gelmeyecek bir acı içindeyim. .öyle yazınca sen bende hüzünlendim
Allah rahmet eylesin canım4 senedir tatlim...4 sene önce annemi kaybettim..o yazı o yüzden özlesem geri gelmeyecek bir acı içindeyim. .öyle yazınca sen bende hüzünlendim
Malesef Hemsom bende ikizlerim dengesizlik diz boyuHemşom sende mi ikizler burcusun
cirkin mi? kizim senin kadar sirin degil bizimkilerTamam bebisim çirkin ve belalı gezerim gama sizin fotolarının güzel güzel ben çirkin cirkin
@Mune teyzeeeNevreste sana nene dedi kategoride sana da yer verecekmiş benden duymuş olma HanimKelesimiGetir ablamı da ekleyecekmis kendi çok genç yaaa yaşlı Nevreste önce kendine bak..takma dişli seni @tolin im bidanemmmmm hoşgeldin goslerim seni arar durur
yapma yaa... benimde yükselenim olur ... sabah sinirliydim , simdi süt limana yanastimMalesef Hemsom bende ikizlerim dengesizlik diz boyu
Nevresteye ne didiiiii muhahhahahahahhahaha
Ben de dişlerim nerede kaldı diyordum