Yarışma Geleneksel "2016 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Tabiki bacım senin tarafındayım bu yolda ölmek var dönmek yok :KK19::KK19::KK19:
çak o zamannnn:KK19::KK19:

Bak ikisi de yok sanirim pes ettiler bize devredecekler yerlerini admin tolin tolin admin HAbibte HAbibte ne güzel yakışır bize haaaa:rolleyes::rolleyes::KK9::KK9:
mis olur missssssssssssss:sampiyon::sampiyon::sampiyon:

3 kişi aynı anda aynı rüyayı mı görüyorsunuz siz:KK70:
tolin tolin ah çocuğum ah evladım dışarı çıkarken başına bere takmadın mı annem :olamaz:
Geçecek çocuğum geçecek yavrum, ilaçlarınla ıhlamurunu içersen üşütmen geçer:KK70::KK70:
bak gordunmu birken iki ikiyken üç olduk yavaş yavaş cogalıyoruz bittin sen bittin:p:p:p

3 kişi aynı anda aynı rüyayı mı görüyorsunuz siz:KK70:
tolin tolin ah çocuğum ah evladım dışarı çıkarken başına bere takmadın mı annem :olamaz:
Geçecek çocuğum geçecek yavrum, ilaçlarınla ıhlamurunu içersen üşütmen geçer:KK70::KK70:
Burası bizim.OLUNCA bize yalvaracaksin beni alın diyeee ama biz acmiycagix:KK62:
Nevreste Nevreste hayatım unutursam hatırlatırsın, tolin tolin ve HAbibte HAbibte isyan başlatmaktan 1 ay KK F tipinin en karanlık zindanına atılacak, Miyav_su Miyav_su ise nezarette 3 gün ziyaretçisiz tecrit edilecek:KK70:
Herkes doğru yolu bulqcakkkk tolin tolin sevgi pitircigim pamuk sekerim bizi tehditlerle yıkmak istiyirlar ama biz yilmayacagz:KK20::ukala::ukala:

X