• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarışma Geleneksel "2016 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Tabiki bacım senin tarafındayım bu yolda ölmek var dönmek yok :KK19::KK19::KK19:
çak o zamannnn:KK19::KK19:

Bak ikisi de yok sanirim pes ettiler bize devredecekler yerlerini admin tolin tolin admin HAbibte HAbibte ne güzel yakışır bize haaaa:rolleyes::rolleyes::KK9::KK9:
mis olur missssssssssssss:sampiyon::sampiyon::sampiyon:

3 kişi aynı anda aynı rüyayı mı görüyorsunuz siz:KK70:
tolin tolin ah çocuğum ah evladım dışarı çıkarken başına bere takmadın mı annem :olamaz:
Geçecek çocuğum geçecek yavrum, ilaçlarınla ıhlamurunu içersen üşütmen geçer:KK70::KK70:
bak gordunmu birken iki ikiyken üç olduk yavaş yavaş cogalıyoruz bittin sen bittin:P:P:P

tolin tolin ah çocuğum ah evladım dışarı çıkarken başına bere takmadın mı annem :olamaz:
Geçecek çocuğum geçecek yavrum, ilaçlarınla ıhlamurunu içersen üşütmen geçer:KK70::KK70:
Burası bizim.OLUNCA bize yalvaracaksin beni alın diyeee ama biz acmiycagix:KK62:
Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. hayatım unutursam hatırlatırsın, tolin tolin ve HAbibte HAbibte isyan başlatmaktan 1 ay KK F tipinin en karanlık zindanına atılacak, Miyav_su Miyav_su ise nezarette 3 gün ziyaretçisiz tecrit edilecek:KK70:
Herkes doğru yolu bulqcakkkk tolin tolin sevgi pitircigim pamuk sekerim bizi tehditlerle yıkmak istiyirlar ama biz yilmayacagz:KK20::ukala::ukala:

çak o zamannnn:KK19::KK19:

mis olur missssssssssssss:sampiyon::sampiyon::sampiyon:

bak gordunmu birken iki ikiyken üç olduk yavaş yavaş cogalıyoruz bittin sen bittin:p:p:p
Bacım canım sana emanetiz bak zindan yolu gözüküyor bana ya şu planı güzelce yapalım :stop:yoksa :ıslık::ıslık:sardı korkular :KK57::KK57:

:KK57::KK57::KK57::KK17::KK17::KK17: tolin tolin bacım eminsiniz değil mi :skandal::skandal: kazanacağız :ıslık::ıslık:
Bence yol yakınken bu arkadaşlardan ayrılıp hayatınızı kurtarmalısınız, namım var, geçen seneden eli maşalı yönetici ünvanım var:KK8: tolin'in bansız olduğu günler banlı olduklarından az, yazık etmeyin gençliğinize :KK70:

Yatarken üstünü açık bırakıyor:70:Hep rüya aleminde:KK53:

Back