- 23 Ekim 2011
- 19.404
- 23.884
yavru ceylanımmmmm minnoşummmmm nevrestede okuyup okuyup ortadan ıkıye çatlasın belkı bıraz zayıflarEvet birbirlerine hep dozer takma dişli diyorlar bak bize askilotam benim pamik sekerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yavru ceylanımmmmm minnoşummmmm nevrestede okuyup okuyup ortadan ıkıye çatlasın belkı bıraz zayıflarEvet birbirlerine hep dozer takma dişli diyorlar bak bize askilotam benim pamik sekerim
Ben bunları tek elimle yapabiliyorumDiğer elimle neler neler yapıyorum bir bilsenBenim bebeleri varrr yemek bekleyen bir kocam.var ve sağlıklı. yaşam. İcin spor yapan bir gadinimm..sen ancak gözlüklerini takar bize yetişmeye çalışırsın
Ben zaten zayıfımyavru ceylanımmmmm minnoşummmmm nevrestede okuyup okuyup ortadan ıkıye çatlasın belkı bıraz zayıflar
Ayakların sızlar senin örtü at ayaklarına kemik erimesi vardı geçen söyledin yaaa..şekerin yükselmişti dişlerini bulamadın yemek yiyemedin neden herkesten saklıyorsun. .ben beceriksiz değilim beni tanıyanlar bilirNe sobasıÖrgü örmediğimi kim söyledi..Sen beni kendin gibi beceriksiz zannettin galiba
Ben tanımıyorum seniNerden bileceğim doğru söylediğiniAya
Ayakların sızlar senin örtü at ayaklarına kemik erimesi vardı geçen söyledin yaaa..şekerin yükselmişti dişlerini bulamadın yemek yiyemedin neden herkesten saklıyorsun. .ben beceriksiz değilim beni tanıyanlar bilir
hade ordan beeee sen zayıfsan bız karıncayız puhahhahahhahhahhahhhahhaBen zaten zayıfım
Sen evlen doğum yap sonra konuşalımAtom karınca olursun o zamanhade ordan beeee sen zayıfsan bız karıncayız puhahhahahhahhahhahhhahha
Hahahaha aynen tolin im yazık aklı gitti ne dediğini bilmiyor affet sana karşı geliyorhade ordan beeee sen zayıfsan bız karıncayız puhahhahahhahhahhahhhahha
Seni tolin'den başka kim seviyor..@tolinim kadınlar klubunun en zekisi..en muhtwsemiiiiiiiii ennn arikasiiiiii ennn ennn enleri eniiiii..giskanma Nevreste senn boyleee kankins yok diyeee sni kim sever ya
onu kim napsınnn habibtoşummmmmm@tolinim kadınlar klubunun en zekisi..en muhtwsemiiiiiiiii ennn arikasiiiiii ennn ennn enleri eniiiii..giskanma Nevreste senn boyleee kankins yok diyeee sni kim sever ya
şişkosun işte şişşşşkoooooooooooSen evlen doğum yap sonra konuşalımAtom karınca olursun o zaman
atacam siteden haberi yokHahahaha aynen tolin im yazık aklı gitti ne dediğini bilmiyor affet sana karşı geliyor
Kaç yıldır atacaksın atamadınonu kim napsınnn habibtoşummmmmm
şişkosun işte şişşşşkooooooooooo
atacam siteden haberi yok
Herkesce sevilen bir bayanım. .beni giskirtma büyüklerim saygımı yitirmek istemiyorum hele ki bir ayağı çukurda olanSeni tolin'den başka kim seviyor..
Dört gözle bekliyorum o günü bayram yaparız kk daonu kim napsınnn habibtoşummmmmm
şişkosun işte şişşşşkooooooooooo
atacam siteden haberi yok
Yazık kıyamam şuuru gitmiş kendini genç zannediyorHerkesce sevilen bir bayanım. .beni giskirtma büyüklerim saygımı yitirmek istemiyorum hele ki bir ayağı çukurda olan
Gerçekleri burdaki kadınlara gösteriyoruz hep oyun hep oyunKim kimi kıskanıyorPeşimden ayrılmıyorsunuz
Gerçekleri bir siz görüyorsunuzNeden acabaGerçekleri burdaki kadınlara gösteriyoruz hep oyun hep oyun
Gencim gozelim seni uzerimm atın şunu zindana emekliye ayrılmadım mi sen dahaYazık kıyamam şuuru gitmiş kendini genç zannediyor