- 16 Ağustos 2010
- 293.183
- 603.208
- 43
Daha çok tepenizdeyimGencim gozelim seni uzerimm atın şunu zindana emekliye ayrılmadım mi sen daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha çok tepenizdeyimGencim gozelim seni uzerimm atın şunu zindana emekliye ayrılmadım mi sen daha
Ne yapsim garibanlar inanıyor sana onlarda üzülüyorum şimdi. .Gerçekleri bir siz görüyorsunuzNeden acaba
Gözlüğün kaç numara ninooooDaha çok tepenizdeyim
Nefesin yeter mi hahahahDaha çok tepenizdeyim
Hadi işim var benim kaçtımİyi gecelerGözlüğün kaç numara ninoooo
KactttttiiiiiiiiiiHadi işim var benim kaçtımİyi geceler
Geri geldimKactttttiiiiiiiiii
İlaçlar uyku mu kaçırıyor nevosssGeri geldim
Habibte annem seni çok özledim yazını gördüm ,içim bir tuhaf oldu.Ne zamandan beri gurbettesin?İlaçlar uyku mu kaçırıyor nevosss
4 senedir tatlim...4 sene önce annemi kaybettim..o yazı o yüzden özlesem geri gelmeyecek bir acı içindeyim. .öyle yazınca sen bende hüzünlendimHabibte annem seni çok özledim yazını gördüm ,içim bir tuhaf oldu.Ne zamandan beri gurbettesin?
Özür dilerim canım,acını tazelemek istememiştim.Gurbette olduğun için özledin sandım.Mekanı cennet olsun annenin.4 senedir tatlim...4 sene önce annemi kaybettim..o yazı o yüzden özlesem geri gelmeyecek bir acı içindeyim. .öyle yazınca sen bende hüzünlendim
Allah rahmet eylesin canım Mekanı cennet olsun ..4 senedir tatlim...4 sene önce annemi kaybettim..o yazı o yüzden özlesem geri gelmeyecek bir acı içindeyim. .öyle yazınca sen bende hüzünlendim
Malesef Hemsom bende ikizlerim dengesizlik diz boyuHemşom sende mi ikizler burcusun
cirkin mi? kizim senin kadar sirin degil bizimkiler tescilli al yanaklar gunaydiiiiiinnnTamam bebisim çirkin ve belalı gezerim g ama sizin fotolarının güzel güzel ben çirkin cirkin
@Mune teyzeee Nevreste sana nene dedi kategoride sana da yer verecekmiş benden duymuş olma HanimKelesimiGetir ablamı da ekleyecekmis kendi çok genç yaaa yaşlı Nevreste önce kendine bak..takma dişli seni @tolin im bidanemmmmm hoşgeldin goslerim seni arar durur
yapma yaa... benimde yükselenim olur ... sabah sinirliydim , simdi süt limana yanastimMalesef Hemsom bende ikizlerim dengesizlik diz boyu
Nevresteye ne didiiiii muhahhahahahahhahaha
Ben de dişlerim nerede kaldı diyordum