• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarışma Geleneksel "2016 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Habibte annem seni çok özledim yazını gördüm ,içim bir tuhaf oldu.:cry:Ne zamandan beri gurbettesin?
4 senedir tatlim...4 sene önce annemi kaybettim..o yazı o yüzden özlesem geri gelmeyecek bir acı içindeyim. .öyle yazınca sen bende hüzünlendim :cry:

4 senedir tatlim...4 sene önce annemi kaybettim..o yazı o yüzden özlesem geri gelmeyecek bir acı içindeyim. .öyle yazınca sen bende hüzünlendim :cry:
:olamaz: Özür dilerim canım,acını tazelemek istememiştim.:cry:Gurbette olduğun için özledin sandım.Mekanı cennet olsun annenin.

@Mune teyzeee Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. sana nene dedi kategoride sana da yer verecekmiş benden duymuş olma HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. ablamı da ekleyecekmis kendi çok genç yaaa yaşlı Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. önce kendine bak..takma dişli seni :KK53: @tolin im bidanemmmmm hoşgeldin goslerim seni arar durur:KK57:

Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. takma dişli yaaaa unutkan bide habire bir yerlerde unutıyor dişlerini :KK53::KK53:

En Duygusal KK Üyesi; @holavida

En Güzel Yorum Yapan KK Üyesi; nese-li_hilos nese-li_hilos

En Canayakın/Dostane KK Üyesi; benimhalaUMUTumvar benimhalaUMUTumvar

En Kitap Kurdu KK Üyesi; A aymee1

Türkçeyi En Güzel Kullanan KK Üyesi; seydosum seydosum

En Kibar/Nazik KK Üyesi; @wish_86

En İlginç Kullanıcı Adına Sahip KK Üyesi; HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. :KK70:

En Çok Rastladığınız KK Üyesi; Eses07 Eses07

Konular - Başlıklar - Yönetim:

En Popüler Bölüm (Bir Derdim Var, Gebelik, Oyun Gibi...); 'Bir Derdim Var'

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gözleyebildiğim bu kadar :) Herkese bol şans.

Back