Yarışma Geleneksel "2016 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Bende ctesi çalıştım :KK43: pazar da Mevlüt vardı gittim yani dinleyemedim bu akşamda temizlik yapicam valla yazık bize ya :KK43:
gercekten ya.. ctesi bende sabahtan ciktim, tee 00.00da geldik eve... gorumcemlere akrabalara ugradik, pazar gunude ev isleri aksama kadar sürdü, pilim bitti, neyse biraz sarji doldurdum simdi ...

En asil uyem var benim BenIpek BenIpek :KK15:
Ne zamandir goremiyorum :KK61:
Nerelerde ki :mad:
Canım benimmmm sen de benim favorimdir. Senin gibi baya bir resetledim hayatımı. Sil baştan başladım yeni bir ben var artık.bdv ye pek takılmıyorum zaman bulamıyorum. Bir tek kendi topikimde var endokrin de orada sağlıklı yaşam adına paylaşımda bulunuyoruz.sen neler yaptın döndün mü? Ne durumdasın? Amma merak edilir bir hayatın var senin de:KK19:

Karanfilcim ben de seni coook özledim. Sen Karatay yaparken bir gün "azıcık anlatsana" demiştim.baya bir ütopik gelmişti bana.simdi olabildiğince hayatımı ona göre yaşıyorum.gecenlerde topikimde seni etiketlerim ama görmedin ya da ulaşmadı sana sanırım. Sen de deneyimlerini paylaşır mısın diye. Yeni şeyler var mı bu konuda:süslü:

Karanfilcim ben de seni coook özledim. Sen Karatay yaparken bir gün "azıcık anlatsana" demiştim.baya bir ütopik gelmişti bana.simdi olabildiğince hayatımı ona göre yaşıyorum.gecenlerde topikimde seni etiketlerim ama görmedin ya da ulaşmadı sana sanırım. Sen de deneyimlerini paylaşır mısın diye. Yeni şeyler var mı bu konuda:süslü:

İpekcim nasılsın iyimisin:))

Aaa gercekten mi? Bildirim gelmedi bana. Cok sevindim Karatayi uygulamana bu arada. Sen beni bi daha etiketle ben geleyim konuya

X