- 9 Eylül 2007
- 21.432
- 66.517
Hahahahaha bak ofişşş asabi ve ısınamadığınız benim ona göre kimselere yedirmem orayı
seni ısınamayanlara yazanların doğalgaz paraları çok gelsin inşallah dinimiz amin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahahaha bak ofişşş asabi ve ısınamadığınız benim ona göre kimselere yedirmem orayı
seni ısınamayanlara yazanların doğalgaz paraları çok gelsin inşallah dinimiz amin
Senin neren asabi ve ısınılmayan ,başkalarının hakkını yemeHahahahaha bak ofişşş asabi ve ısınamadığınız benim ona göre kimselere yedirmem orayı
Senin neren asabi ve ısınılmayan ,başkalarının hakkını yeme
Demek ki bu sene kızını evlendirmen seni yumuşattı,ben fazla denk gelmedim bu sene senin sinirine .Geçen seneyi üye olmadığım için bilmiyorum.Lütfen yani aday olmuşluğum var oralarda asabide geçen sene 2.oldum
Aa pisluk. Oyum senin dedim arkamdan cevirdigi islere bak.o zaman her iyi yere beni yaz, her kötü yere de shot, bibi, name, karanfil doldur işte
du nickerini tam yazayım da geçerli olsun doldurman
aha bunları şey edecen : S shot @nameaver @yercekimli karanfil @bibibella
Senden bunu duydum ya, bu bana fazlasıyla yeter. Birinci seçilmiş kadar oldum bile O enerjiyi karşılıklı alıyoruz demek.En dostane/ cana yakin : Samsonn
En ilginc kullanici adi : @CekiLinBenDoktorum
En ciddi : @iyivegucluol
En asabi : sevde (etiketleyemedim)
vayy arkamdan didikıdı ha enler açılmış teşekkürler Mune , sitenin en sevdiğim zamanı.. yalnız bu kategoriye "en nefret edilesiler, en kıllar, en gıcıklar, en mikrobikler" kategorileri de eklenmeli bence benim adaylarım elimde patlıyor her seferinde
beni en mikkemmel, en şahane, en olağanüstü, en en en kategorisine yazacaksınız karıştırmayın diye spoiler veriyorum hunili adayınız da benim hatta tek aday benim, yapıştırın oyları elinizi korkak alıştırmayın
İyiyim bak değiştirdim resmi sevin benim al al yanaklarımı sen nasılsın canimmm
Demek ki bu sene kızını evlendirmen seni yumuşattı,ben fazla denk gelmedim bu sene senin sinirine .Geçen seneyi üye olmadığım için bilmiyorum.
En güzel yorum yapan Ausencia
En cana yakın dostane üyesi @hannaz
En dobra delikanlı üyesi @AdAm_OLaCaK
En çok banlanan üye yinemipilav(etiketlemeye korktum ,çok sık yazmasa da yazdığı gün genelde banlanıyor,yanındakini de banlıyor
Birkaçına da karar verdim ama ayıp olmasın O kişilere yazmayayım
Aklıma geldikçe yazarım ,hepsine karar verince özel mesajla bildireceğim.
Ben seni nerde aday gösterdiğimi demem ...süprizi kaçmasın . Nana'yı da
Zaten sen beni dusunup bunu yazmışsın, seçilmiş oldum varsın olmasın kategori
En mükemmel üye
Beğeni yapamıyorsunuz banlıyken ama konuların altında gri gri gözüküyorsunuz:))Müdürüm banlı olunca alttan gözüküyormu yine,bir ara beğenide yapabiliyorduk yine varmı aynı uygulama..