• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarışma Geleneksel "2016 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Lütfen yani aday olmuşluğum var oralarda :KK53::KK53: asabide geçen sene 2.oldum :sampiyon: :KK70:
Demek ki bu sene kızını evlendirmen seni yumuşattı,:anne:ben fazla denk gelmedim bu sene senin sinirine .:cool:Geçen seneyi üye olmadığım için bilmiyorum.

vayy arkamdan didikıdı ha :KK53: enler açılmış teşekkürler Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. , sitenin en sevdiğim zamanı.. yalnız bu kategoriye "en nefret edilesiler, en kıllar, en gıcıklar, en mikrobikler" kategorileri de eklenmeli bence benim adaylarım elimde patlıyor her seferinde :KK70:

beni en mikkemmel, en şahane, en olağanüstü, en en en kategorisine yazacaksınız karıştırmayın diye spoiler veriyorum :KK53: hunili adayınız da benim hatta tek aday benim, yapıştırın oyları elinizi korkak alıştırmayın :KK70:
:KK70::KK70:
Altın huni ödülümüzü zevkle takarım kafanıza hanımefendiciğim:KK70:

Demek ki bu sene kızını evlendirmen seni yumuşattı,:anne:ben fazla denk gelmedim bu sene senin sinirine .:cool:Geçen seneyi üye olmadığım için bilmiyorum.

Yok bea ne yumuşatması sen pek denk gelmedin demekki :KK53:

En güzel yorum yapan Ausencia Ausencia
En cana yakın dostane üyesi @hannaz
En dobra delikanlı üyesi @AdAm_OLaCaK
En çok banlanan üye yinemipilav(etiketlemeye korktum ,çok sık yazmasa da yazdığı gün genelde banlanıyor,yanındakini de banlıyor:KK53:
Birkaçına da karar verdim ama ayıp olmasın O kişilere yazmayayım
Aklıma geldikçe yazarım ,hepsine karar verince özel mesajla bildireceğim.

:KK68::KK68:

N Nana ,Senin için de en azimli,en güzel şekilde kilo veren üye seçeneğini koysalarmış :KK36:

Ya da seni pek sinirlendirmedim demek ki,halbuki bayağı uğraşmıştım:KK53:

Sen uğraş yine ,benim hedefim başka kitleler :KK53::KK53:

N Nana ,Senin için de en azimli,en güzel şekilde kilo veren üye seçeneğini koysalarmış :KK36:

Ya da seni pek sinirlendirmedim demek ki,halbuki bayağı uğraşmıştım:KK53:

Ben seni nerde aday gösterdiğimi demem ...süprizi kaçmasın .:confused: Nana'yı da :rolleyes:

Müdürüm banlı olunca alttan gözüküyormu yine,bir ara beğenide yapabiliyorduk yine varmı aynı uygulama..
Beğeni yapamıyorsunuz banlıyken ama konuların altında gri gri gözüküyorsunuz:))

Back