Ben Mune'den bahsetmemistim gerci :)Allah için sende söyle ben diyorum ama.inanmıyorlar alzhmeir olduklarını yaşlı teyze işte. .ancak cımbızlamayı bilir
Eski nickiniz neydi?Ben eski üyeydim ve eski hesabımı kapattım 1 ay önce,
Oyuzden benim şu an kim olduğumu kim nerden bilsin ki
Söylesem miiiEski nickiniz neydi?
Şu an yeni üyelikler kadar ,nickini değiştirenler de çok,haliyle Onların da şansı daha az
İstersen kulağıma söyle ,merak ettimSöylesem miii
Aç kulağını beni iyi dinleİstersen kulağıma söyle ,merak ettim
Kulağıma aşina bu üyelik,ama fazla farkında değilim.Aç kulağını beni iyi dinleozaman cnm
LiLyaNa_ idi eski üyelik
Burda casus yoktur beybiiKulağıma aşina bu üyelik,ama fazla farkında değilim.Aramızda casus olabilir,sessiz olalım
Burda casus yoktur beybii
Ewet yan tarafa bakıyordum resimde gömlek vardı üstümde gün batımında :)Profil fotosunda şapkalı kız olan Lilyana mı ?
ay ciddi şoktayım şu an kibar olduğumu hiç düşünmemiştim
senin tespit süper.. benim o kategori için adayımHannaz .. aslında en naif üye olsa ona yazacaktım ama kibarla idare ediversin artık
Ewet yan tarafa bakıyordum resimde gömlek vardı üstümde gün batımında :)
Çok teşekkür ederim
En çok yorum ve durum likelayan gönlü zengin üye kategorisi yok, olsaydı sizi yazacaktım
Ooooo tamam o zaman
En nene kategorisi ekleyipHanimKelesimiGetir 'i oraya geçirmeyi planlıyorum..Artık yeter abla değil nene oldu
En muhalefet : @burcubahar0635
En paylasimci : @damdan
En iyi kk ahcisi : @nuryolu
En vazgecilmez kk ablasi :HanimKelesimiGetir
En yardimsever : 1Sen (etiketleyemedim)
En yazmadan duramayan : Maykay
En duygusal : @Laale
En guzel yorum yapan : @MissCherryBlossom
Yazamadiklarim, kategori bulamadiklarim da cok oldu :))
Tum adaylarima basarilar diliyorum
Benden bu kadar
ben sıvrı dıllı kadınları severım :) boyle pat duye carpmalı lafı tam benım tarzım :):) hıc konusmasamda kendılerı ıle favorımdır:)
@bibibellaHanimKelesimiGetir :):) bastacısınız
Günaydın abla Tabiki oyum sana kk en vazgeçilmezi sensin birde en çok cımbız yiyeniGünaydınlar enler başlamış
Elinizi korkak alıştırmayın sakın,hele asabide hiç tırsmayın basın eveti gitsin
Avatarımı nickmi geçeni fururum ona göre