Ya banlanınca 1 hafta özlemiyecekmisiniz beni
En kibar/Nazik C caninfistigi
Turkceyi en guzel kullananAusencia
En guzel kullanici adi @drsheldoncooper
Görüşmeyeli çok havalı olmuşsunuz, bizler fakirler sanırım sizde deri koltuğunda arkası dönük purosunu içen zengin fabrika sahibisiniz, memnun oldumAfedersiniz ama siz kimsiniz?
Onun havasını fıss diye söndürürüm benGörüşmeyeli çok havalı olmuşsunuz, bizler fakirler sanırım sizde deri koltuğunda arkası dönük purosunu içen zengin fabrika sahibisiniz, memnun oldum
Neredesiniztantanis hanımcığım epeydir göremiyorduk, gözümüz yollarda kaldı, gelse de yazsa, yazsa da banlasak ups pardon tecrübelerinden yararlansak diyorduk
Bu hanım kızımıza ara sıra benim namıma da hatırlatmalar yapın shotOnun havasını fıss diye söndürürüm ben
Görüşmeyeli 2 saat falan olmuştur en fazlaAlzheimer olmadıysa kim olduğumu unutmasına imkan ve ihtimal yok
Ben topiklere baktım ama daha oy kullanmadım, birkaç menü var gözüme ve mideme kestirdiğimYemek yarışması oylamasına katılır mısınız?
Oy kullanmak için linki tıklayabilirsiniz
Ara sıcaklar - Mezeler - Ordövrler Oylama
Abla yeni tariflerde geldiBen topiklere baktım ama daha oy kullanmadım, birkaç menü var gözüme ve mideme kestirdiğim
Ben oyladım bileYemek yarışması oylamasına katılır mısınız?
Oy kullanmak için linki tıklayabilirsiniz
Ara sıcaklar - Mezeler - Ordövrler Oylama
Teyze dikkat et şimdi kolesterol şekerin vardır mideme kestirdim falan dikkat et şu yaşlı kankinBen topiklere baktım ama daha oy kullanmadım, birkaç menü var gözüme ve mideme kestirdiğim
Abla yeni tariflerde geldiİlk mesajda görselleri ve linkleri mevcut
Oylarınızı bekliyoruz
Allah için sende söyle ben diyorum ama.inanmıyorlar alzhmeir olduklarını yaşlı teyze işte. .ancak cımbızlamayı bilirOnun havasını fıss diye söndürürüm ben
Görüşmeyeli 2 saat falan olmuştur en fazlaAlzheimer olmadıysa kim olduğumu unutmasına imkan ve ihtimal yok