Yarışma Geleneksel "2016 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Afedersiniz ama siz kimsiniz?
Görüşmeyeli çok havalı olmuşsunuz, bizler fakirler sanırım sizde deri koltuğunda arkası dönük purosunu içen zengin fabrika sahibisiniz, memnun oldum :KK70:
Neredesiniz tantanis tantanis hanımcığım :sopa: epeydir göremiyorduk, gözümüz yollarda kaldı, gelse de yazsa, yazsa da banlasak ups pardon tecrübelerinden yararlansak diyorduk:KK70:

Bu aralar herkes bir ismini değiştirdi. Avatarlar olmasa çıkartamıyorum.
Bu konuda nasıl banlandınız arkadaşlar ne yaptınız bir okuyayım.

Görüşmeyeli çok havalı olmuşsunuz, bizler fakirler sanırım sizde deri koltuğunda arkası dönük purosunu içen zengin fabrika sahibisiniz, memnun oldum :KK70:
Neredesiniz tantanis tantanis hanımcığım :sopa: epeydir göremiyorduk, gözümüz yollarda kaldı, gelse de yazsa, yazsa da banlasak ups pardon tecrübelerinden yararlansak diyorduk:KK70:
Onun havasını fıss diye söndürürüm ben :KK70:

Görüşmeyeli 2 saat falan olmuştur en fazla :KK70: Alzheimer olmadıysa kim olduğumu unutmasına imkan ve ihtimal yok :KK70:

Görüşmeyeli 2 saat falan olmuştur en fazla :KK70: Alzheimer olmadıysa kim olduğumu unutmasına imkan ve ihtimal yok :KK70:
Bu hanım kızımıza ara sıra benim namıma da hatırlatmalar yapın shot :KK70:

Bazılar sadece seyirci bazılarıda oyuncu ondandır kategorize etmek zor

Bazılar sadece seyirci bazılarıda oyuncu ondandır kategorize etmek zor

Allah için sende söyle ben diyorum ama.inanmıyorlar alzhmeir olduklarını yaşlı teyze işte. .ancak cımbızlamayı bilir:tokat::KK4:

X