- 7 Kasım 2013
- 13.435
- 31.575
Hahaha bibi yaa banlandı yine
M meredithgrey bir sen kaldın kuzum. Cherry gitti, bibi gitti, witch gitti. Kendine hakim ol
Ya ben neden hep ekşınları kaçırıyorum Hangi konudan gitti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha bibi yaa banlandı yine
M meredithgrey bir sen kaldın kuzum. Cherry gitti, bibi gitti, witch gitti. Kendine hakim ol
Sadece dobra degil
Delikanli da buuluyorum seni
Her zaman ayni sekilde zaten dusunmemiz imkansiz ama
Sen O sun yani
En dobra deyince aklimda beliren tek uye
Birincilik bekliyorum, basarilar :d
Kaçır sen kaçır. Biriniz kalın bari şuradaYa ben neden hep ekşınları kaçırıyorum Hangi konudan gitti
Kaçır sen kaçır. Biriniz kalın bari şurada
Birşey kaybetmedin valla en azından ben birşey kazanmadım neyse ki banlanmadım da ama @witch hunt için aynısını söyleyemicem
Bobkatze oldu toprakkahve , senin profil resminde güzel olmuş ama bi öncekini tutmamiş . .. Nasılsın canım ?kızlar azcıkta gelın burda gıybet edelım :):) @naneelimoonn OriginalNIKITA bızım toprak nıckı mı degıstırdı bulamıyorum
Kediler alıyor senin stresini mesele o.Oysa pek de asabiyim ama dilim mi bağlandı ne oldu
Bir kız bdv de güzelliğini anlatıyordu bibibella çekemedi kiziYa ben neden hep ekşınları kaçırıyorum Hangi konudan gitti
Ciddimi niye ya mezdeke de güzel ama :) iyiyim canım sen nasilsibBobkatze oldu toprakkahve , senin profil resminde güzel olmuş ama bi öncekini tutmamiş . .. Nasılsın canım ?
Kediler alıyor senin stresini mesele o.
At onları sokağa Hem evde kedi mi olur hıh.
Ah kıyamam. Neyse bir şey olmadan atlatmışsınız bari.Inlırın yiri sıkıklır ivi hipsitmiyin
Ya sorma dört numara kudurdunca bahçeye indiriyim belki oynar dedim neden dedim ne bk yedim bilmiyorum ama ödü bkuna karıştı üç ayda ev kedisi olmuş az kalsın kafayı asansöre sıkıştırıyordu ödüm patladı Evde dursunlar sağlıklı olsunlar of çok korktum.
Mezdeke tamam da, o kırmızı yanakları özlicem yaa , bende iyiyim sağolasın , malum maç . . İster istemez takipteyimCiddimi niye ya mezdeke de güzel ama :) iyiyim canım sen nasilsib
Tmm tmm yeniden ekleyeceğim evet maç heyecanı sardı her yeri ama ben çok sevmembasbelasiyim en sabırlı üye
Mezdeke tamam da, o kırmızı yanakları özlicem yaa , bende iyiyim sağolasın , malum maç . . İster istemez takipteyim
Ahaha bak buda olabılırmış. Sagolasın hayatım. Artık rahatım. İnanırmısın stalku bıraktım :))
Aynen, Bizimkinin hatrından yoksa izlemesemde olur ay koy onu sen, al yanaklim ya (kalp kalp)Tmm tmm yeniden ekleyeceğim evet maç heyecanı sardı her yeri ama ben çok sevmem
bence süper tespit olmuş..
ben oyumu sana vericem sende bana ver
Canim seni o kategoriye zaten onermisler
Onun icin tekrar oneriye gerek yok dedim :)
Yoksa sende benim icin en kibar en tatli dilli olanlardansin
Adayimdin yani bil diye soyluyorum
ay ciddi şoktayım şu an kibar olduğumu hiç düşünmemiştim
senin tespit süper.. benim o kategori için adayım Hannaz .. aslında en naif üye olsa ona yazacaktım ama kibarla idare ediversin artık
Sendemi benim birtanem sin canimAynen, Bizimkinin hatrından yoksa izlemesemde olur ay koy onu sen, al yanaklim ya (kalp kalp)