Ben aday değilim conemtabıkı o kategori benım hakkım senınmı olacak sandın conemmmm
cok gözel fırşıntı derim
sen hala yaşıyonmu ?yaşıtların petrol oldular ayıp yahu
Dikkat et seninde ayağın kaymasınaha çeri banlandı
Bi de azgin gadin muhabetti vardi tolin limoncunun taktigi unvaniftira tabı o hain gadın yuzunden adım cıktı dokuza ınmıyor sekıze conem
Her kategoriye tek aday canımcana yakın arkadaş kategorisine en az 20 tane arkadaş yazılır ama en azından 5-6 tane yazabilir miyiz
aha çeri banlandı
neeeeyyy ben kurabıyemı yamışım ne zaman yapmışım hiç hatırlamıyorum conemmmBen aday değilim conemO kategoriye senden başkasını düşünemiyorum..Hatta oy verenlere yardımcı olmak için kurabiye görsellerinin linkini verebilirim
gel gel menaposun arttı dımı gene kendımı kemal sunal filmindekı mazlum gıbı hıssedıyorum sayendeDikkat et seninde ayağın kaymasın
tamam teşekkür ederim artık yazamadıklarımız küsmesinlerHer kategoriye tek aday canım
Link ister misinneeeeyyy ben kurabıyemı yamışım ne zaman yapmışım hiç hatırlamıyorum conemmm
gel gel menaposun arttı dımı gene kendımı kemal sunal filmindekı mazlum gıbı hıssedıyorum sayende
Rica ederimtamam teşekkür ederim artık yazamadıklarımız küsmesinler
haaa evet o da var azgın gadın kategorısınede adayım nihahhahahaBi de azgin gadin muhabetti vardi tolin limoncunun taktigi unvan
allah bılır gene naptınoldu yahu daha yeni geldiydi karpuz neyin keseceğdik
balııımmm canıııımmmm nasılmış bakiyim benım minnoşummLink ister misin
balııımmm canıııımmmm nasılmış bakiyim benım minnoşumm
Cherry gene banlandi
Kesin kazanmak icin yapti cakalllllll
Sizin daha çok çalışmanız gerekecek
aman aman sen ıyı ol sonra kurabıye halüsinasyonları falan gormeye başlıyosun
haaa evet o da var azgın gadın kategorısınede adayım nihahhahaha
allah bılır gene naptı