Yarışma Geleneksel "2016 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

bir de en ballanan üye olsun bal gibi üye
O dalda gonlumuzun prensesi ipeqbojuqu onun kadar banlananina daha sahit olmadim bi hafta olmazsa obur hafta mutkaka mapus daminda ama mapus daminin soguk duvarlari aklini basina getirmis uslanmis artik yaramazlik yapmayacakmis Mune ablasi

En çok banlananı mı açıklayalım yarışma sonuçlansın, en çok banlananı yazarım, ki zaten yabancı bir isim çıkmayacağına yüzde 1500 bahse girerim

banlanan üye de olsun demişti arkadaşlar ben de ballanan ballara bulanan bir üyemiz de vardır elbet diye yazayım dedim:)

Tamam veriler belli zaten bakalım kim çıkacak
Yalnız aday olmaya heveslilerin profillerine baktım da skorlar birbirine yakınkızlarımız çok azimli
Ay ben de kimi yazayım bilemedim.
Cherry, bibi ve hola arasındayım

Joker hakkımı kullanmak istiyorum Mune

Ya bir de "her konuya vakıf" iyi mi kötü mü bilemedim "Çokbilmiş" gibiyse başkasını yazacağım, "bilgili, her şeyden anlayan"sa başkası
Bu konuda aydınlatılmak istiyorum

Ya bir de "her konuya vakıf" iyi mi kötü mü bilemedim "Çokbilmiş" gibiyse başkasını yazacağım, "bilgili, her şeyden anlayan"sa başkası
Bu konuda aydınlatılmak istiyorum
Çok bilmişlik olarak değilde herşeyden anlayan, bilgi sahibi olarak belirlenmiş bir kategori.

Bu kategoriyi her topikte yorum yazan olarak algılayanlarda var ama öyle değil.

Çok bilmişlik olarak değilde herşeyden anlayan, bilgi sahibi olarak belirlenmiş bir kategori.

Bu kategoriyi her topikte yorum yazan olarak algılayanlarda var ama öyle değil.
Ben de çok bilmiş olarak algıladım mesela, "her konuya vakıf" deyince alaylı söylüyor gibi geldi. Neyse onu boş gönderdim artık, olumlu olumsuz risk alamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…