Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet yılbaşı çekilişi gibi sardıYılbaşı çekilişi heyecanı sarmış gibi burayı. hayırlısı olsun
Ben bile heycanlandım :)
tabıkı o kategori benım hakkım senınmı olacak sandın conemmmmtolin gel kuzum seni en hamarat kk üyesi seçeceğizHatta oda yetmezse en eli maşalı yöneticiye aday yaparız
cok gözel fırşıntı derimGeçen "kocamı aldatıyorum,iyi mi yapıyom ki" diye soran konu sahibi kadına "Fırşıntı!" yazmıştı
sen hala yaşıyonmu ?yaşıtların petrol oldular ayıp yahu
O yüzden banlandı diye hatırlıyorum ama bilemedim o benim tam manasıyla müptelamrütbesinde bile beni sayıklıyor, en büyük hayali beni siteden attırıp müdüre olmak
Çocuktur deyip başını okşuyoruz, 23 Nisan'da sevindireyim diyorum
kapışacagızzz coneeeeemmmmDiğer üyeleri havada karada katlarım ama tolin diyince orda bir durmak lazım tabi
Bana göre sen ve MissCherryBlossom en çok cımbızla maruz kalsnlarsınıztabıkı o kategori benım hakkım senınmı olacak sandın conemmmm
cok gözel fırşıntı derim
sen hala yaşıyonmu ?yaşıtların petrol oldular ayıp yahu
Bence birincilik senin hakkınınkapışacagızzz coneeeeemmmm
kapışacagızzz coneeeeemmmm
ah o çeri yokmu o çerrriiiBana göre sen ve MissCherryBlossom en çok cımbızla maruz kalsnlarsınız
mune saolsun menopoza bi girdi cıkamadı e halıyle bayada asabı o yuzden gelıyo gıdıyo benı banlıyo haın gadın yoksa ben çoh uslu bir üyeyemBence birincilik senin hakkının
mersi conemmmmKapışmak yok panpa önünde saygıyla eğiliyorum ban krliçesi sensin
aynen canım bu ay yapmadığım kür mür kalmadı :)ayni kategoride basbasa gidiyoruz canim hadi 2017 ye hayirlisiyla insallah..
Bilmez miyim kesinlikle uslu uysal bir insansın iftira atıyorlar sana bebişah o çeri yokmu o çerrriii
mune saolsun menopoza bi girdi cıkamadı e halıyle bayada asabı o yuzden gelıyo gıdıyo benı banlıyo haın gadın yoksa ben çoh uslu bir üyeyem
iftira tabı o hain gadın yuzunden adım cıktı dokuza ınmıyor sekıze conemBilmez miyim kesinlikle uslu uysal bir insansın iftira atıyorlar sana bebiş