Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yılbaşı çekilişi gibi sardıYılbaşı çekilişi heyecanı sarmış gibi burayı. hayırlısı olsun
tabıkı o kategori benım hakkım senınmı olacak sandın conemmmmtolin gel kuzum seni en hamarat kk üyesi seçeceğiz
Hatta oda yetmezse en eli maşalı yöneticiye aday yaparız
![]()
cok gözel fırşıntı derimGeçen "kocamı aldatıyorum,iyi mi yapıyom ki" diye soran konu sahibi kadına "Fırşıntı!" yazmıştı![]()
sen hala yaşıyonmu ?yaşıtların petrol oldular ayıp yahu
O yüzden banlandı diye hatırlıyorum ama bilemedimo benim tam manasıyla müptelam
rütbesinde bile beni sayıklıyor, en büyük hayali beni siteden attırıp müdüre olmak
Çocuktur deyip başını okşuyoruz, 23 Nisan'da sevindireyim diyorum![]()
kapışacagızzz coneeeeemmmmDiğer üyeleri havada karada katlarım ama tolin diyince orda bir durmak lazım tabi![]()
tabıkı o kategori benım hakkım senınmı olacak sandın conemmmm
cok gözel fırşıntı derim
sen hala yaşıyonmu ?yaşıtların petrol oldular ayıp yahu![]()
kapışacagızzz coneeeeemmmm![]()
ah o çeri yokmu o çerrriii
mune saolsun menopoza bi girdi cıkamadı e halıyle bayada asabı o yuzden gelıyo gıdıyo benı banlıyo haın gadın yoksa ben çoh uslu bir üyeyemBence birincilik senin hakkının![]()
mersi conemmmmKapışmak yok panpa önünde saygıyla eğiliyorum ban krliçesi sensin![]()
aynen canım bu ay yapmadığım kür mür kalmadı :)ayni kategoride basbasa gidiyoruz canimhadi 2017 ye hayirlisiyla insallah..
Bilmez miyim kesinlikle uslu uysal bir insansın iftira atıyorlar sana bebişah o çeri yokmu o çerrriii
mune saolsun menopoza bi girdi cıkamadı e halıyle bayada asabı o yuzden gelıyo gıdıyo benı banlıyo haın gadın yoksa ben çoh uslu bir üyeyem![]()
iftira tabı o hain gadın yuzunden adım cıktı dokuza ınmıyor sekıze conemBilmez miyim kesinlikle uslu uysal bir insansın iftira atıyorlar sana bebiş![]()