- 20 Mart 2008
- 140.618
- 210.839
- 60
Yok dışlamayalım yazıkkk
Günaydın hanım ablam
Nasılsın ?
Bende iyiyim ablam sağolGünaydın namecim,iyiyim sağol sen nasılsın
Bende iyiyim ablam sağol
Buraya bugün resmen kış geldi
Abla burda karda olmuyor.Anca etrafa yağanın ayazı nemli nemliAynen hava bayağı bir soğudu artık,karda yağarsa süper olur..
Abla burda karda olmuyor.Anca etrafa yağanın ayazı nemli nemli
Yok ablam Akdenizdeyim benİstanbuldasın sen değilmi.
Hehe allah korusun ablam orda yaşanmaz.Ankaralıyım ben iş sebebiyle burdayız :)Ben seni burada biliyordum
Hehe allah korusun ablam orda yaşanmaz.Ankaralıyım ben iş sebebiyle burdayız :)
Ankara'lı olduğunu biliyorum hemşeriyiz seninle zaten.
Hangi ildeniz desem benim kızda oralarda yaa..
Abla sen İst' da neredesin ?
Kadıköy'e yakınım
Ben de Maltepe' deyimGüzel bizim buralar ya
50 miAyağıma dolanan tam da böyle bir şeydi. Ya ben sevemedim kedileri uzaktan böyle güzel de kuyruğunu sallayıp yavsayinca dayanamıyorum.bir de ben unideyken bir arkadaşımın evine gitmiştim. Ailesiyle kalıyordu ve evde annesi 50 tane falan kedi bekliyordu. Ben gitmeden önce söylememiştim belki gerekli görmedi onun için artık doğaya dönmüştür. Eve adımımı attığımdan itibaren koridordan içeri kader koltuklarda masa altında iğne atsan yere düşüyordu evde.sok olmuştum. Yani nasıl yaşıyorlar bu evde hala aklım almıyor. Bakımları,yemeleri bilmem neleri...ama annesi gözümde çok yükselmişti. Bu kadsr hayvana ev sahipliği yapan insan dünyada nadir bulunacak kadar iyi bir yüreğe sahiptir. Hala aklımdan çıkmıyor o kediler ama rengarenkti.
50 mi
Onlara ne mama yeter ne asi ne doktor
Sen ne yaptın? Cinceyi iyice soktun mu? Yoksa Çinliler seni söküp canından mi bezdirdi? Nasıl bitti o macera?50 mi
Onlara ne mama yeter ne asi ne doktor
Sen ne yaptın? Cinceyi iyice soktun mu? Yoksa Çinliler seni söküp canından mi bezdirdi? Nasıl bitti o macera?
Sen de kaç tane var?Benim sonum