Yarışma Geleneksel "2016 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Kuzu verdigim para 60.000 liraya ulasti .
Çinceyi söktüm de o da beni söktü.
Saclarim falan döküldü.
18 ay kaldim döndüm.
Yine bi firsatim olsa kosa kosa giderim ama :)
Aslında orada bir hayli çalışma imkanı bulabilirsin maaşlar düşük ama kalifiye eleman sıkıntısı var.gerci krizden sonra onların da ithalat ihracatlari yavaşladı ama ciddi firmalarda bile dil sıkıntısı olabiliyor. Export dept. İş bulabilirsin ama çevre istiyor tabi. Bir de ingilizce öğretmenliği olayı var. Orada ingilizce öğretmenliği karşılığında konaklama ve oturma izni ama sınavı var tabi. Değerlendir bari dili çok nankör dil.ben geçmiş zamanda İspanyolca öğrenmiştim ki çok çok kolay bir dil yazılması okunması aynı ki çok zevkli zaten.ingilizceden kolay.ama kullanmaya kullanmaya unutum gitti.

Dört tane var canım bende :) Gönül ister hepsine kucak açayım ama evde maximum bu kadar.
Ya esin istemesi de çok önemli. Mesela benim arkadaşın babası çok mülayim bir adamdı. O gün evdeydim ama varlığı yokluğu birdi adamın. Bir de hamilelikte falan sorun olur diye biliyorum.

Aslında orada bir hayli çalışma imkanı bulabilirsin maaşlar düşük ama kalifiye eleman sıkıntısı var.gerci krizden sonra onların da ithalat ihracatlari yavaşladı ama ciddi firmalarda bile dil sıkıntısı olabiliyor. Export dept. İş bulabilirsin ama çevre istiyor tabi. Bir de ingilizce öğretmenliği olayı var. Orada ingilizce öğretmenliği karşılığında konaklama ve oturma izni ama sınavı var tabi. Değerlendir bari dili çok nankör dil.ben geçmiş zamanda İspanyolca öğrenmiştim ki çok çok kolay bir dil yazılması okunması aynı ki çok zevkli zaten.ingilizceden kolay.ama kullanmaya kullanmaya unutum gitti.

Turk kabul etmiyor cogu firma ..
Muslumanlara karsi biraz mesafeliler :KK43:
Is ilanlarinin oldugu bir platforma uyeyim çinde ..
Ingilizce ogretmenligi icin asla Turk arayan yok .
Butun ulkeler var ama biz yokuz .
Bu arada ingilizce ogretmenliginin maaslari 15000~18000 yuan ..
Bizim burada goremeyecegimiz rakamlar :KK66:
9000 lira falan aliyorlar yani :KK70:

Ya esin istemesi de çok önemli. Mesela benim arkadaşın babası çok mülayim bir adamdı. O gün evdeydim ama varlığı yokluğu birdi adamın. Bir de hamilelikte falan sorun olur diye biliyorum.

Eşim inanılmaz seviyor onun o merhametli hallerini görünce ben de çok mutlu oluyorum. Eğer aşılar tamamsa hamilelikte sorun yaşanmaz. Hayvanı sadece almak değil bakımlarını yapmak da önemli hem onun hem bizim sağlığımız açısından.

günün karikatürü :KK70:

Capture.JPG

X