- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
Kabasın işte kabaaaBenim şahsi fikrim Hacı yatmaz gibi olacağındı. Sen dedin ayı gibi olmak istemiyorum diye, sonra öyle şey ettik karşılıklı
EvetBeni üzenleri not ediyorsun değil mi?
Biraz daha zorlarsan kendimi tezgahtan atarımHangi ara acaba? Harbi senin ağzınla konuştu, yalanlamadın
Ona da ayı de bakalim aynı şeyi düşünecek mi düşünmeyecek mı??
Nevoş eğer seni kızdırmak için söylüyor, benim gerçek fikrim tabiki de o değil demeyeceksen beni yorma atla lütfenBiraz daha zorlarsan kendimi tezgahtan atarım
Durduk yere seni arayıp "Harbi sen ayısın" demişim gibi davranmaOna da ayı de bakalim aynı şeyi düşünecek mi düşünmeyecek mı??
Harbi tam olarak ne demiştiNevoş eğer seni kızdırmak için söylüyor, benim gerçek fikrim tabiki de o değil demeyeceksen beni yorma atla lütfen
Henüz karar vermedim Nevoş hanımın ağzından çıkacaklara bağlıEvetama srn barışmış gibisin
Ay öyle deseydin bir deeeDurduk yere seni arayıp "Harbi sen ayısın" demişim gibi davranma
Sen onun için sıradansın, kendini önemli sanıyorsun, pinkom demiyor vs vs bi sürü şey saydı nevrim döndü unuttumHarbi tam olarak ne demişti
Çıktığımla ilgili konuları hiç önemsemiyorsun amaHarbi tam olarak ne demişti
Yok canım niye öyle birşey diyeyimAy öyle deseydin bir deee
Pinkom olur mu öyle şeySen onun için sıradansın, kendini önemli sanıyorsun, pinkom demiyor vs vs bi sürü şey saydı nevrim döndü unuttum
Henüz karar vermedim Nevoş hanımın ağzından çıkacaklara bağlı
Benim kafam bir milyon oldu,sağdaki durakta inebilir miyimÇıktığımla ilgili konuları hiç önemsemiyorsun amabana sorsan,,, bana bugüne kadar söylediklerini herşeyi bilir anlatırım. Aşk neydi? Emekti
Pinkom olur mu öyle şeyAma kıyaslama yapmayın herkesin yeri ayrıdır
Olur baaaağğğyaaan :) ardında bıraktığın enkazı toplamak bana düştüBenim kafam bir milyon oldu,sağdaki durakta inebilir miyim