• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geleneksel "2015 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Mune 'M dinlemeyeyim diyorumda kız çok ekonomik.Ben en iyisimi benim beye Harbinin fotoyu göstereyim bak benim süsüme püsüme verdiğin paraya laf edecek olursan böyle olurum diye.:KK70::KK70:
Bak o olur:KK70::KK70: sen avatarı göster, yemin ediyorum uçuk çıkmazsa bende Mune değilim:KK70:

isabel isabelisabel hesabı doğrulanmış üye. sakınnnnn sakın Harbi'nin metodlarını dinleme, bak vallahi kocan eldivenle bile sevmez seni Harbi'nin dediklerini yaparsan, avatardaki sıfatına bakıp karar ver, harbi doğalında doğalı pos bıyıklarına kadar herşey naturel :KK70::KK70:
Bir ana nasıl der bunu yaaa :KK61: evlatliktan reddettiniz de haberim mi yok? Torununuzun yüzünü göremiyceksinizzzz göstermiycemmmmmm

lsrfqN5RZs64_PX7-Amve8GmuVpIDsvVa7i-BMyLqTNg8wMXFXv5a58-pVjOQlcp6MQpRghDg5khhZgOHK3l8bH2c2k_GnFkBqlWUVqkFQP4xYjfrV8kuob_gfgMeYlwXpBuWjv7JKGtAMA0m2of0sd59Aj9KNFuq83JtpYRP94dQX8BAg=w384-h288-nc

Bir ana nasıl der bunu yaaa :KK61: evlatliktan reddettiniz de haberim mi yok? Torununuzun yüzünü göremiyceksinizzzz göstermiycemmmmmm

lsrfqN5RZs64_PX7-Amve8GmuVpIDsvVa7i-BMyLqTNg8wMXFXv5a58-pVjOQlcp6MQpRghDg5khhZgOHK3l8bH2c2k_GnFkBqlWUVqkFQP4xYjfrV8kuob_gfgMeYlwXpBuWjv7JKGtAMA0m2of0sd59Aj9KNFuq83JtpYRP94dQX8BAg=w384-h288-nc

Torunumla tehdit etme beni:KK67: ay iyice hamile tribine bağladı, pos bıyığını sevdiğim:KK70:

Mune 'M dinlemeyeyim diyorumda kız çok ekonomik.Ben en iyisimi benim beye Harbinin fotoyu göstereyim bak benim süsüme püsüme verdiğin paraya laf edecek olursan böyle olurum diye.:KK70::KK70:
Simdi iyi bisey mi dediniz,kötü bisey mi şaapamadim ama yine de hoşuma gitti örnek goserilmek:KK30:

Torunumla tehdit etme beni:KK67: ay iyice hamile tribine bağladı, pos bıyığını sevdiğim:KK70:
Ohhh hamileye vurmalar,iskenceler bu nasil anaaa:KK61: lütfen beni çocuk esirgemeye birakin,hayır severin biri evlatlik alır belki karnim burnumda halime acırda:KK42:

Ohhh hamileye vurmalar,iskenceler bu nasil anaaa:KK61: lütfen beni çocuk esirgemeye birakin,hayır severin biri evlatlik alır belki karnim burnumda halime acırda:KK42:
Bu saç ,sakalla evlatlıkta almazlar seni :70:

Bence kazen sadece sizi çarpmiş:KK70::KK70: ya mozilladan girince bazen bende de böyle gözüküyor. Chrome da sorun yok. Bende normal suan
Safariden giriyorum ben:KK67: başka topiklere bakayım, belki burda nazar vardır :KK70:

Back