- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
hihihihi kesin harbi yapmıştırAnaaammm topiğe ne olduuu ayarı gitti, Kazen'i kim etiketledi çaktırmadan, vallahi topiği çarptı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hihihihi kesin harbi yapmıştırAnaaammm topiğe ne olduuu ayarı gitti, Kazen'i kim etiketledi çaktırmadan, vallahi topiği çarptı
Bak o olur sen avatarı göster, yemin ediyorum uçuk çıkmazsa bende Mune değilimMune 'M dinlemeyeyim diyorumda kız çok ekonomik.Ben en iyisimi benim beye Harbinin fotoyu göstereyim bak benim süsüme püsüme verdiğin paraya laf edecek olursan böyle olurum diye.
Bir ana nasıl der bunu yaaa evlatliktan reddettiniz de haberim mi yok? Torununuzun yüzünü göremiyceksinizzzz göstermiycemmmmmmisabel sakınnnnn sakın Harbi'nin metodlarını dinleme, bak vallahi kocan eldivenle bile sevmez seni Harbi'nin dediklerini yaparsan, avatardaki sıfatına bakıp karar ver, harbi doğalında doğalı pos bıyıklarına kadar herşey naturel
Bir ana nasıl der bunu yaaa evlatliktan reddettiniz de haberim mi yok? Torununuzun yüzünü göremiyceksinizzzz göstermiycemmmmmm
Simdi iyi bisey mi dediniz,kötü bisey mi şaapamadim ama yine de hoşuma gitti örnek goserilmekMune 'M dinlemeyeyim diyorumda kız çok ekonomik.Ben en iyisimi benim beye Harbinin fotoyu göstereyim bak benim süsüme püsüme verdiğin paraya laf edecek olursan böyle olurum diye.
Bak bu açıdan hiç düşünmemiştimAman nevoş bunun hamile olmayan hali de çok çekilir değildi bırak doğursun dursun en azından Türkiye nüfusuna faydası dokunur
Torunumla tehdit etme beni ay iyice hamile tribine bağladı, pos bıyığını sevdiğim
Ohhh hamileye vurmalar,iskenceler bu nasil anaaa lütfen beni çocuk esirgemeye birakin,hayır severin biri evlatlik alır belki karnim burnumda halime acırdaTorunumla tehdit etme beni ay iyice hamile tribine bağladı, pos bıyığını sevdiğim
Kazenin de yüreği kaldirmadi bana yapilan zulumu görmek,Allah razı olsun kazenAnaaammm topiğe ne olduuu ayarı gitti, Kazen'i kim etiketledi çaktırmadan, vallahi topiği çarptı
Nevreste
Bu saç ,sakalla evlatlıkta almazlar seniOhhh hamileye vurmalar,iskenceler bu nasil anaaa lütfen beni çocuk esirgemeye birakin,hayır severin biri evlatlik alır belki karnim burnumda halime acırda
Belki düzenleme yapılıyordur
Bence kazen sadece sizi çarpmiş ya mozilladan girince bazen bende de böyle gözüküyor. Chrome da sorun yok. Bende normal suan
Harbinin tipi çarpmıştır Mune abla
Ama sitede yok yöneticiler, anammmm Kazen telepatik mi yapıyor, valla dana demedim ben, sevimli köpecik dedimBelki düzenleme yapılıyordur
bu kazen abinin çarpmasına benzemiyor mune ablacım o çarptimı böyle yarısını normal bırakmıyor komple götürüyo
Senin bize yaptığın ne olacakKazenin de yüreği kaldirmadi bana yapilan zulumu görmek,Allah razı olsun kazen
Safariden giriyorum ben başka topiklere bakayım, belki burda nazar vardırBence kazen sadece sizi çarpmiş ya mozilladan girince bazen bende de böyle gözüküyor. Chrome da sorun yok. Bende normal suan
Abla o şekilde ben telefondan girdiğimde de oluyor özellikle konu taşıma penceresini açtığımda. tarayıcıdan kaynaklı olabilirAma sitede yok yöneticiler, anammmm Kazen telepatik mi yapıyor, valla dana demedim ben, sevimli köpecik dedim