Vay uyanıkSüper vaat kimse görmesin ben 3 5 hesap açıp oy vereyim her oy için bana gel
Mune abla banlamazsa tabi
Harbi epilasyon sırrını pek vermez ama
Ben istemiyorum onun sırlarını yaptırdığım lazer boşa gider
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vay uyanıkSüper vaat kimse görmesin ben 3 5 hesap açıp oy vereyim her oy için bana gel
Mune abla banlamazsa tabi
Harbi epilasyon sırrını pek vermez ama
Uyuyorum kız sürekli ondan şey oluyo aferin hafizan çok kuvvetli,benle ilgili şeyleri unutma beybisiarap sabunu diye kalmış aklımdaa hamile olduğundan beri telefonlara da bakmaz oldun ha üşeniyor musun ne yapıyorsun karnında ki bebişe uyuşukluk bulaştırmaaa
Ne zaman unuttum zaten korkuyorum senden hala etkisinden çıkamadım o günün hamilelere ses çıkarılmaz kuralı aklıma geldide susuverdimUyuyorum kız sürekli ondan şey oluyo aferin hafizan çok kuvvetli,benle ilgili şeyleri unutma beybisi
Ama niye yaa,ben bu sidikli Huy Meselesi le ayni koğusta kalmam kral dairesi neyin yok muHarbi'nin üstüne atıyor birde mapusun soğuk taşlarını unutmuş, hatırlatmak lazım.
Hamileyi de götüreyim yanında, ayaklanma olmasın diye götürürken Çarşaf gerin gören olmasın
Halbuki nevreste arkadan çok konuşmuştu onun takma dişlerinden daha kaliteli dişlere sahibim falan demişti auss... haberin olsunnHuy Meselesi ah ah ağzımda da bir tane takma diş olsa
Nevreste yavrum , bu marga benim ilk göz ağrılarımdan bu sitede . Onun kredisi yüksek bende . Yoksa öyle arkamdan takma dişli falan konuşmak...
O zaman kendi işimiz kendim halletmem lazımHuy Meselesi ah ah ağzımda da bir tane takma diş olsa
Nevreste yavrum , bu marga benim ilk göz ağrılarımdan bu sitede . Onun kredisi yüksek bende . Yoksa öyle arkamdan takma dişli falan konuşmak...
Bir daha foruma gelmem kız ben o zaman. Pusuda yatiyor millet zaten
Hadi ordanAus ile aramı bozamazsınYeni buldum arkadaşımıHalbuki nevreste arkadan çok konuşmuştu onun takma dişlerinden daha kaliteli dişlere sahibim falan demişti auss... haberin olsunn
Nevreste dik çıkarıyom sanaaa
Aman nevoş bunun hamile olmayan hali de çok çekilir değildi bırak doğursun dursun en azından Türkiye nüfusuna faydası dokunurpinkstrap biz bittik
üzüm üzüme baka baka kararırmış Mune abla , ben sarışın olmak istemiyorum lütfen yaaAma niye yaa,ben bu sidikli Huy Meselesi le ayni koğusta kalmam kral dairesi neyin yok mu
Aaaaa bozmuyorum ki olan muhabbeti anlatıyorum kihkihhhhHadi ordanAus ile aramı bozamazsınYeni buldum arkadaşımı
Herkesi etiketlerimBir daha foruma gelmem kız ben o zaman. Pusuda yatiyor millet zaten
Takma dişlerimizi kıskanmaAaaaa bozmuyorum ki olan muhabbeti anlatıyorum kihkihhhh
lisa abla harbinin yöntemini uygularsa , inanki o beyazları shopla bile kamufle edemez yapmasın ya fıstık gibi kadın harbinin aklına uymasınisabel sakınnnnn sakın Harbi'nin metodlarını dinleme, bak vallahi kocan eldivenle bile sevmez seni Harbi'nin dediklerini yaparsan, avatardaki sıfatına bakıp karar ver, harbi doğalında doğalı pos bıyıklarına kadar herşey naturel
isabel sakınnnnn sakın Harbi'nin metodlarını dinleme, bak vallahi kocan eldivenle bile sevmez seni Harbi'nin dediklerini yaparsan, avatardaki sıfatına bakıp karar ver, harbi doğalında doğalı pos bıyıklarına kadar herşey naturel
ilerde benim de olcak bi kereee ne hava atıp duruyorsun hu huuuTakma dişlerimizi kıskanma