• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geleneksel "2015 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Süper vaat kimse görmesin ben 3 5 hesap açıp oy vereyim her oy için bana gel:-)
Mune abla banlamazsa tabi:eek:
Harbi epilasyon sırrını pek vermez ama:KK70::KK70::KK70::KK70:
Vay uyanık:KK70::KK70:
Ben istemiyorum onun sırlarını yaptırdığım lazer boşa gider:KK70::KK70:

arap sabunu diye kalmış aklımdaa :KK53: hamile olduğundan beri telefonlara da bakmaz oldun ha :KK53: üşeniyor musun ne yapıyorsun karnında ki bebişe uyuşukluk bulaştırmaaa:63::KK67:
Uyuyorum kız sürekli ondan şey oluyo:D aferin hafizan çok kuvvetli,benle ilgili şeyleri unutma beybisi:KK8:

isabel isabelisabel hesabı doğrulanmış üye. sakınnnnn sakın Harbi'nin metodlarını dinleme, bak vallahi kocan eldivenle bile sevmez seni Harbi'nin dediklerini yaparsan, avatardaki sıfatına bakıp karar ver, harbi doğalında doğalı pos bıyıklarına kadar herşey naturel :KK70::KK70:

Harbi'nin üstüne atıyor birde:KK70: mapusun soğuk taşlarını unutmuş, hatırlatmak lazım.
Hamileyi de götüreyim yanında, ayaklanma olmasın diye götürürken Çarşaf gerin gören olmasın:KK70:
Ama niye yaa,ben bu sidikli Huy Meselesi Huy Meselesi le ayni koğusta kalmam:KK12: kral dairesi neyin yok mu:KK53:

isabel isabelisabel hesabı doğrulanmış üye. sakınnnnn sakın Harbi'nin metodlarını dinleme, bak vallahi kocan eldivenle bile sevmez seni Harbi'nin dediklerini yaparsan, avatardaki sıfatına bakıp karar ver, harbi doğalında doğalı pos bıyıklarına kadar herşey naturel :KK70::KK70:
lisa abla harbinin yöntemini uygularsa , inanki o beyazları shopla bile kamufle edemez yapmasın ya fıstık gibi kadın harbinin aklına uymasın :KK53::KK53:

Mune 'M dinlemeyeyim diyorumda kız çok ekonomik.Ben en iyisimi benim beye Harbinin fotoyu göstereyim bak benim süsüme püsüme verdiğin paraya laf edecek olursan böyle olurum diye.:KK70::KK70:

Back