- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 798
- 36
Yok kız o arap kızı kremiydiAsıl sen arap sabunu kullanmışssın bi araa sendin dimi o , bembeyaz yapmış hani hayalet gibi olmuştun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kız o arap kızı kremiydiAsıl sen arap sabunu kullanmışssın bi araa sendin dimi o , bembeyaz yapmış hani hayalet gibi olmuştun
Mune abla beni bir kıl çeker gibi çekmezse kk dan öylede bi etiketlerim kii ama boşluk bırakarakEtiketleyemezsin
Ablam ,yeğenim olmasaydı ''hemen tevkif et'' derdimAma yeğenim var kıyamamNevreste Harbi'yi görev başındaki yetkiliye sataşmaktan tevkif edeyim mi
Hamileliğini kullanma bebe KK'nın ama seni atabilirizAma ben hamileyim
Abla cidden benim bir suçum yok deminden beri harbinin suçu hep..Seni de büyüklerini tehditten atarım
Içimdeki çocuğu aglatmaya gönlünüz nasil razi olacakHamileliğini kullanma bebe KK'nın ama seni atabiliriz
Seni de büyüklerini tehditten atarım
Marga büyüklerini niye tehdit ediyorsunMune abla hemen tevkif etMune abla beni bir kıl çeker gibi çekmezse kk dan öylede bi etiketlerim kii ama boşluk bırakarak
k a z e n a b i
Anınca geliyor hemen
Tek tanışmak isteyen bensem tanışmamız kolay olur ya
İstanbul'a yolun düştüğünde gelirsin pastalar börekler yaparım
Iyidir cınımm senden naberr ya genelde hacı şakir kullaniyorum yımışacık oluyo boya da pahaliya geldiği içün oksijenli su sürüp güneşte geziniyom çok tarz oluyo bak sende dene,bakıyorum da saçların çok bakımsız duruyo kız kocan almeyecek eve seni az bakımlı ol
Yürü git kız sidikli iftira atma bana,hamile kadına bulasilmaz ayipAbla cidden benim bir suçum yok deminden beri harbinin suçu hep..
arap sabunu diye kalmış aklımdaa hamile olduğundan beri telefonlara da bakmaz oldun ha üşeniyor musun ne yapıyorsun karnında ki bebişe uyuşukluk bulaştırmaaaYok kız o arap kızı kremiydi
İyiyim canımda yetişemiyorum ki ben sizin hızınıza.Ben cevap yazana kadar 3-5 sayfa ilerliyorsunuz.Ne güzel masrafsız hatunsun sen canım şanslı senin herifin.Benimki baktı diplere para yetişmior oda böylede güzelsin demelere başladı.Ama bende senin yöntemi uygulayayım hem masrafsız hem bakımlı.Birde epilasyon için kullandığın ağdanın tairifinide verirsen onuda ekonomik yapalım
Yürü git kız sidikli iftira atma bana,hamile kadına bulasilmaz ayip
Harbi'nin üstüne atıyor birde mapusun soğuk taşlarını unutmuş, hatırlatmak lazım.Marga büyüklerini niye tehdit ediyorsunMune abla hemen tevkif et
Biz 6 ay bunu mu yaşayacağızSonra lohusayım dersin ondan sonra emzikli kadınımYürü git kız sidikli iftira atma bana,hamile kadına bulasilmaz ayip
emin misin ablaaaaaaaaaa ondan fikir alınmazzzzEğer beni yazarsanız yazan herkesi tek tek ziyaret edip tanışacağım .Seçimlerden çok etkilendim bende vaatlerde bulunayım işe yarar belki.Gelmem mi hiç seve seve
İyiyim canımda yetişemiyorum ki ben sizin hızınıza.Ben cevap yazana kadar 3-5 sayfa ilerliyorsunuz.Ne güzel masrafsız hatunsun sen canım şanslı senin herifin.Benimki baktı diplere para yetişmior oda böylede güzelsin demelere başladı.Ama bende senin yöntemi uygulayayım hem masrafsız hem bakımlı.Birde epilasyon için kullandığın ağdanın tairifinide verirsen onuda ekonomik yapalım
Ayy senin herif pek bi uyanikmis bacım ya ben dogalliktan yanayim epilasyona karşıyım. Sonuçta kurban olduğum Rabbim bu kılları verdiyse bi nedeni var dimi? Herifim de saygı duyuyor. Hatta bebegimiz kaşını gözünü benden,bıyıklarını senden alır inşallah diyor. Ne ka romantik bir erkekkkEğer beni yazarsanız yazan herkesi tek tek ziyaret edip tanışacağım .Seçimlerden çok etkilendim bende vaatlerde bulunayım işe yarar belki.Gelmem mi hiç seve seve
Süper vaat kimse görmesin ben 3 5 hesap açıp oy vereyim her oy için bana gelEğer beni yazarsanız yazan herkesi tek tek ziyaret edip tanışacağım .Seçimlerden çok etkilendim bende vaatlerde bulunayım işe yarar belki.Gelmem mi hiç seve seve
Sonrada ikinciiii bittiniz siz nevosBiz 6 ay bunu mu yaşayacağızSonra lohusayım dersin ondan sonra emzikli kadınım
Biz pinkstrap ile çarşafı geriyoruzAblam EnHarbiKiz giderse duvarı bizim için açık kalsınHarbi'nin üstüne atıyor birde mapusun soğuk taşlarını unutmuş, hatırlatmak lazım.
Hamileyi de götüreyim yanında, ayaklanma olmasın diye götürürken Çarşaf gerin gören olmasın
ya şimdi harbi sana kalkıp hamileler banlanmaz derse görürüm ben seni ablaaaHarbi'nin üstüne atıyor birde mapusun soğuk taşlarını unutmuş, hatırlatmak lazım.
Hamileyi de götüreyim yanında, ayaklanma olmasın diye götürürken Çarşaf gerin gören olmasın