Geleneksel "2015 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Ama sitede yok yöneticiler, anammmm Kazen telepatik mi yapıyor, valla dana demedim ben, sevimli köpecik dedim:KK17:
Kazen ben sizin benim bilmediğimi sandığınız şeyleri biliyorum derken bunu kastetmiştir işte.Kendisi yok ama aksakallı dedeler giriyodur rüyasına tek tek ifşa ediyodur sırlarımızı.Oda uykuda bile müdahale ediyordur :KK70::KK70:

Kiskancliktan ha çatladin ha çatliycan haa. Ay sende haklisin. Senden gencim,senden 1000 kat güzelim,sen karasın ben sarışınim bende olsam kiskanirdim:KK30:
Ay iyi ki aramızda 2 yaş var kendini 15 lik sanıyorsun :KK53:
Yani evet avatarına baktıkça kıskançlıktan çatlayacak gibi oluyorum, yönetimden Rica edip kısmi engelleme getirtelim avatarını görmeyeyim:KK43:

Kazen ben sizin benim bilmediğimi sandığınız şeyleri biliyorum derken bunu kastetmiştir işte.Kendisi yok ama aksakallı dedeler giriyodur rüyasına tek tek ifşa ediyodur sırlarımızı.Oda uykuda bile müdahale ediyordur :KK70::KK70:
:KK17::KK17::KK17:
Zaten korkuyorduk Kazen'den şimdi daha çok korkmaya başladık:KK70:Rüyasında bile görebiliyorsa yandık:KK70:

lisa abla google o sözü hele bir gir ben girdiğimde kazen abi ilk sırada çıkıyor mesajı :KK53::KK53::KK53:

Kurşun döktürelim, nazar değdi:KK43:
Ay kurşun nasıl göz göz olduuuu:KK57: elem terefiş kem gözlere şişşş:eek:

images

X