• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geleneksel "2015 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Ama sitede yok yöneticiler, anammmm Kazen telepatik mi yapıyor, valla dana demedim ben, sevimli köpecik dedim:KK17:
Kazen ben sizin benim bilmediğimi sandığınız şeyleri biliyorum derken bunu kastetmiştir işte.Kendisi yok ama aksakallı dedeler giriyodur rüyasına tek tek ifşa ediyodur sırlarımızı.Oda uykuda bile müdahale ediyordur :KK70::KK70:

Kiskancliktan ha çatladin ha çatliycan haa. Ay sende haklisin. Senden gencim,senden 1000 kat güzelim,sen karasın ben sarışınim bende olsam kiskanirdim:KK30:
Ay iyi ki aramızda 2 yaş var kendini 15 lik sanıyorsun :KK53:
Yani evet avatarına baktıkça kıskançlıktan çatlayacak gibi oluyorum, yönetimden Rica edip kısmi engelleme getirtelim avatarını görmeyeyim:KK43:

Kazen ben sizin benim bilmediğimi sandığınız şeyleri biliyorum derken bunu kastetmiştir işte.Kendisi yok ama aksakallı dedeler giriyodur rüyasına tek tek ifşa ediyodur sırlarımızı.Oda uykuda bile müdahale ediyordur :KK70::KK70:
Sırf bu gizemli yazıları yüzünden oluyor:KK70::KK70:

:KK17::KK17::KK17:
Zaten korkuyorduk Kazen'den şimdi daha çok korkmaya başladık:KK70:Rüyasında bile görebiliyorsa yandık:KK70:

Yani evet avatarına baktıkça kıskançlıktan çatlayacak gibi oluyorum, yönetimden Rica edip kısmi engelleme getirtelim avatarını görmeyeyim:KK43:
15lik sanmıyorum,o yaşa asla dönmek istemem. Ergenlikte ben bile çekemiyodum kendimi:D

Kim sarışın Harbi mi:KK70:

lisa abla google o sözü hele bir gir ben girdiğimde kazen abi ilk sırada çıkıyor mesajı :KK53::KK53::KK53:

Kurşun döktürelim, nazar değdi:KK43:
Ay kurşun nasıl göz göz olduuuu:KK57: elem terefiş kem gözlere şişşş:eek:

images

Back