Mune'ye söylerim duvarımı kapatırHatta vasiyet ediyorum ben banlanırsam ilk iş duvarım kapatılsınBiz seni yalnız birakmayiz şekerim,duvarını şenlendiririz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mune'ye söylerim duvarımı kapatırHatta vasiyet ediyorum ben banlanırsam ilk iş duvarım kapatılsınBiz seni yalnız birakmayiz şekerim,duvarını şenlendiririz
Sen arap sabunu kullaniyon herhalde önerdigine göre
Harbim arap sabunu çok iyi oluyormuş kullansana
Evet Ablam çok sevimli hatta gördüğümüz en sevimli köpecikAman kurban olayım dana demeyin, vallahi Kazen gelir hepimizi banlar, sevimli bir köpecik desek hhahahahahaha
Ay harbiii ne memnuniyetsiz misafirsinKandiriyooo inanma lisaaa,ben gittim evine hazır pasta yedirdi hemde bayatti
Aaaaa hiç öyle bişi yapar mıyım bennnn diyip şimdi etiketliyorummmmmYazarken lütfen Kazen'i etiketleme, tatlı miniğime laf söylüyor, ona inat evine Pincher götüreceğim hediye diye
Benim saçlarım senin saçların kadar güzel değilOlsaydı mutlaka kullanırdımSen arap sabunu kullaniyon herhalde önerdigine göre
Nevos tüm kk şahit olsun, adak adiyorum kazen seni banlasin fakir sevindircemEvet Ablam çok sevimli hatta gördüğümüz en sevimli köpecik
Pinkom bir daha gelirse 1 hafta önceden al pastayıAy harbiii ne memnuniyetsiz misafirsin
Öyleyim begenemedin mi bi daha gelmem o zamanAy harbiii ne memnuniyetsiz misafirsin
Çok beklersinGerçi fakirler için birgün banlanabilirimNevos tüm kk şahit olsun, adak adiyorum kazen seni banlasin fakir sevindircem
Kazen abinin boyuna göre normal demişti biri ama kim acabaaaDana gibi birşeydi Margacığım.Evlerden ırak olsun o
Ben de öyle söyledim diye kibliyorlar
Aman kurban olayım dana demeyin, vallahi Kazen gelir hepimizi banlar, sevimli bir köpecik desek hhahahahahaha
Ya Bi sürü şey yaptım frambuazlı pasta çekmiş diğer arkadaşın canı ona da hazır aldım. Hemen insanı Nasıl etiketliyorPinkom bir daha gelirse 1 hafta önceden al pastayı
Ne kadar hayır sever bir kadınÇok beklersinGerçi fakirler için birgün banlanabilirim
Gelme yeğenimi gönderÖyleyim begenemedin mi bi daha gelmem o zaman
Asıl sen arap sabunu kullanmışssın bi araa sendin dimi o , bembeyaz yapmış hani hayalet gibi olmuştunSen arap sabunu kullaniyon herhalde önerdigine göre
EtiketleyemezsinKazen abinin boyuna göre normal demişti biri ama kim acabaaa
etiketliyim mi haaa mune etiketliyim miiiiii
Ama ben hamileyimNevreste Harbi'yi görev başındaki yetkiliye sataşmaktan tevkif edeyim mi
ÖyleyimdirTatilde olduğum zaman olabilirNe kadar hayır sever bir kadın
Seni de büyüklerini tehditten atarımKazen abinin boyuna göre normal demişti biri ama kim acabaaa
etiketliyim mi haaa mune etiketliyim miiiiii