Geleneksel "2015 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Anınca geliyor hemen
Tek tanışmak isteyen bensem tanışmamız kolay olur ya
İstanbul'a yolun düştüğünde gelirsin pastalar börekler yaparım

Eğer beni yazarsanız yazan herkesi tek tek ziyaret edip tanışacağım .Seçimlerden çok etkilendim bende vaatlerde bulunayım işe yarar belki.Gelmem mi hiç seve seve

İyiyim canımda yetişemiyorum ki ben sizin hızınıza.Ben cevap yazana kadar 3-5 sayfa ilerliyorsunuz.Ne güzel masrafsız hatunsun sen canım şanslı senin herifin.Benimki baktı diplere para yetişmior oda böylede güzelsin demelere başladı.Ama bende senin yöntemi uygulayayım hem masrafsız hem bakımlı.Birde epilasyon için kullandığın ağdanın tairifinide verirsen onuda ekonomik yapalım

Marga büyüklerini niye tehdit ediyorsunMune abla hemen tevkif et
Harbi'nin üstüne atıyor birde mapusun soğuk taşlarını unutmuş, hatırlatmak lazım.
Hamileyi de götüreyim yanında, ayaklanma olmasın diye götürürken Çarşaf gerin gören olmasın

emin misin ablaaaaaaaaaa ondan fikir alınmazzzz

Ayy senin herif pek bi uyanikmis bacım ya ben dogalliktan yanayim epilasyona karşıyım. Sonuçta kurban olduğum Rabbim bu kılları verdiyse bi nedeni var dimi? Herifim de saygı duyuyor. Hatta bebegimiz kaşını gözünü benden,bıyıklarını senden alır inşallah diyor. Ne ka romantik bir erkekkk

Süper vaat kimse görmesin ben 3 5 hesap açıp oy vereyim her oy için bana gel
Mune abla banlamazsa tabi
Harbi epilasyon sırrını pek vermez ama

Harbi'nin üstüne atıyor birde mapusun soğuk taşlarını unutmuş, hatırlatmak lazım.
Hamileyi de götüreyim yanında, ayaklanma olmasın diye götürürken Çarşaf gerin gören olmasın
Biz pinkstrap ile çarşafı geriyoruzAblam EnHarbiKiz giderse duvarı bizim için açık kalsın

ya şimdi harbi sana kalkıp hamileler banlanmaz derse görürüm ben seni ablaaa

mapusa düşmeyeli seneler olcak aman abla hiç almıyım yaaa ben iiyim benim yerime harbiyi banlayabilirsin hem gerilmesin o hamilee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…