Geleneksel "2015 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Aa hoş geldin hazır EnHarbiKiz EnHarbiKiz da yok rahat rahat sohbet ederiz :))
En tanışılmak istenen adayımızdın ya değişmedi fikrimiz :-)

Eminmisin harbinin burda olmadığına :KK31::KK31:Valla sanırım bir tek sen yazacaksın beni :KK19:

Aniiiiğğğğğ çok tatlı yaaaa :KK53::KK53::KK53: kazen abinin alacağı köpekten daha iyi :KK53: onu nereye yazsak ki neydi o sahi adı d ile başlıyordu herhalde :KK53:
Yazarken lütfen Kazen'i etiketleme, tatlı miniğime laf söylüyor, ona inat evine Pincher götüreceğim hediye diye:KK70:

Aniiiiğğğğğ çok tatlı yaaaa :KK53::KK53::KK53: kazen abinin alacağı köpekten daha iyi :KK53: onu nereye yazsak ki neydi o sahi adı d ile başlıyordu herhalde :KK53:
Dana gibi birşeydi Margacığım.Evlerden ırak olsun o :KK70:

Hemşom ne haber ?:KK74:Bizde senin uzun sarı sırma saçlarının güzelliğinden bahsediyorduk.Hangi sabunu kullanıyorsun meraklardayız :KK70:
Iyidir cınımm senden naberr:KK60: ya genelde hacı şakir kullaniyorum yımışacık oluyo:KK53: boya da pahaliya geldiği içün oksijenli su sürüp güneşte geziniyom çok tarz oluyo bak sende dene,bakıyorum da saçların çok bakımsız duruyo kız kocan almeyecek eve seni az bakımlı ol:KK30:

Beni de saç boyası Çoktan akmış, beyazları fışkırmış kategorisine yazın, Allah rızası için biri saçlarıma el atsın, yoksa ben cefakar saçlarını süpürge etmiş, yavrusuna bakan kadın modunda kalacağım:KK70:
Açılım ben kuaförüm:rolleyes::rolleyes:
Bence ihtiyacın yoktur ama ben seni baştan ayağa bakıma sokarım Mune abla:-)

Iyidir cınımm senden naberr:KK67: ya genelde hacı şakir kullaniyorum yımışacık oluyo:KK53: boya da pahaliya geldiği içün oksijenli su sürüp güneşte geziniyom çok tarz oluyo bak sende dene,bakıyorum da saçların çok bakımsız duruyo kız kocan almeyecek eve seni az bakımlı ol:KK30:
:KK70::KK70::KK70:
Harbim arap sabunu çok iyi oluyormuş kullansana:KK53::KK70:

Back