Aman evimi nerden bulacaksınBak yeğenim var yoksa bende iki tane vururumÖğğğğ müüüüü?????????? nevos evini taşlatma banaaa 2-3 suriyeliye 20-30 tl veririm ev bırakmazlar ortada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman evimi nerden bulacaksınBak yeğenim var yoksa bende iki tane vururumÖğğğğ müüüüü?????????? nevos evini taşlatma banaaa 2-3 suriyeliye 20-30 tl veririm ev bırakmazlar ortada
Aa hoş geldin hazır EnHarbiKiz da yok rahat rahat sohbet ederiz :))
En tanışılmak istenen adayımızdın ya değişmedi fikrimiz
Danua mıydı sankiAma dana gibi olduğu doğruAman gülsem mi bilemedim şimdiDanaydi dana
"Nevoscumm sana çaya gelicemm" derim, saf saf verirsin adresiAman evimi nerden bulacaksınBak yeğenim var yoksa bende iki tane vururum
Hiç bu saatte uyur mu tetikte bekliyormuşNe bileyim nevoş uyuyordur belki dedimdi ama buralardaymış
Dur seni kibliyim de kazen banlasin itine hakaret ettin diye. Insallah banlanirsin nevos inşallahhhhhhhDanua mıydı sankiAma dana gibi olduğu doğruAman gülsem mi bilemedim şimdi
Bak bunu yaparımArtık çayı,pastaları börekleri suriyeyilerle birlikte yer içeriz"Nevoscumm sana çaya gelicemm" derim, saf saf verirsin adresi
Teessüf ederim sayın hemsom
Yapma etmem hemşom ben çok korkarım mapus damlarındaDur seni kibliyim de kazen banlasin itine hakaret ettin diye. Insallah banlanirsin nevos inşallahhhhhhh
Anınca geliyor hemenEminmisin harbinin burda olmadığına Valla sanırım bir tek sen yazacaksın beni
Yazarken lütfen Kazen'i etiketleme, tatlı miniğime laf söylüyor, ona inat evine Pincher götüreceğim hediye diyeAniiiiğğğğğ çok tatlı yaaaa kazen abinin alacağı köpekten daha iyi onu nereye yazsak ki neydi o sahi adı d ile başlıyordu herhalde
Dana gibi birşeydi Margacığım.Evlerden ırak olsun oAniiiiğğğğğ çok tatlı yaaaa kazen abinin alacağı köpekten daha iyi onu nereye yazsak ki neydi o sahi adı d ile başlıyordu herhalde
Iyidir cınımm senden naberr ya genelde hacı şakir kullaniyorum yımışacık oluyo boya da pahaliya geldiği içün oksijenli su sürüp güneşte geziniyom çok tarz oluyo bak sende dene,bakıyorum da saçların çok bakımsız duruyo kız kocan almeyecek eve seni az bakımlı olHemşom ne haber ?Bizde senin uzun sarı sırma saçlarının güzelliğinden bahsediyorduk.Hangi sabunu kullanıyorsun meraklardayız
Açılım ben kuaförümBeni de saç boyası Çoktan akmış, beyazları fışkırmış kategorisine yazın, Allah rızası için biri saçlarıma el atsın, yoksa ben cefakar saçlarını süpürge etmiş, yavrusuna bakan kadın modunda kalacağım
Ben de öyle söyledim diye kibliyorlarDana gibi birşeydi Margacığım.Evlerden ırak olsun o
Biz seni yalnız birakmayiz şekerim,duvarını şenlendiririzYapma etmem hemşom ben çok korkarım mapus damlarında
Iyidir cınımm senden naberr ya genelde hacı şakir kullaniyorum yımışacık oluyo boya da pahaliya geldiği içün oksijenli su sürüp güneşte geziniyom çok tarz oluyo bak sende dene,bakıyorum da saçların çok bakımsız duruyo kız kocan almeyecek eve seni az bakımlı ol
Aman kurban olayım dana demeyin, vallahi Kazen gelir hepimizi banlar, sevimli bir köpecik desek hhahahahahahaDana gibi birşeydi Margacığım.Evlerden ırak olsun o
Kandiriyooo inanma lisaaa,ben gittim evine hazır pasta yedirdi hemde bayattiEminmisin harbinin burda olmadığına Valla sanırım bir tek sen yazacaksın beni