• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geleneksel "2015 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Aa hoş geldin hazır EnHarbiKiz EnHarbiKiz da yok rahat rahat sohbet ederiz :))
En tanışılmak istenen adayımızdın ya değişmedi fikrimiz :-)

Eminmisin harbinin burda olmadığına :KK31::KK31:Valla sanırım bir tek sen yazacaksın beni :KK19:

Aniiiiğğğğğ çok tatlı yaaaa :KK53::KK53::KK53: kazen abinin alacağı köpekten daha iyi :KK53: onu nereye yazsak ki neydi o sahi adı d ile başlıyordu herhalde :KK53:
Yazarken lütfen Kazen'i etiketleme, tatlı miniğime laf söylüyor, ona inat evine Pincher götüreceğim hediye diye:KK70:

Aniiiiğğğğğ çok tatlı yaaaa :KK53::KK53::KK53: kazen abinin alacağı köpekten daha iyi :KK53: onu nereye yazsak ki neydi o sahi adı d ile başlıyordu herhalde :KK53:
Dana gibi birşeydi Margacığım.Evlerden ırak olsun o :KK70:

Hemşom ne haber ?:KK74:Bizde senin uzun sarı sırma saçlarının güzelliğinden bahsediyorduk.Hangi sabunu kullanıyorsun meraklardayız :KK70:
Iyidir cınımm senden naberr:KK60: ya genelde hacı şakir kullaniyorum yımışacık oluyo:KK53: boya da pahaliya geldiği içün oksijenli su sürüp güneşte geziniyom çok tarz oluyo bak sende dene,bakıyorum da saçların çok bakımsız duruyo kız kocan almeyecek eve seni az bakımlı ol:KK30:

Beni de saç boyası Çoktan akmış, beyazları fışkırmış kategorisine yazın, Allah rızası için biri saçlarıma el atsın, yoksa ben cefakar saçlarını süpürge etmiş, yavrusuna bakan kadın modunda kalacağım:KK70:
Açılım ben kuaförüm:rolleyes::rolleyes:
Bence ihtiyacın yoktur ama ben seni baştan ayağa bakıma sokarım Mune abla:-)

Iyidir cınımm senden naberr:KK67: ya genelde hacı şakir kullaniyorum yımışacık oluyo:KK53: boya da pahaliya geldiği içün oksijenli su sürüp güneşte geziniyom çok tarz oluyo bak sende dene,bakıyorum da saçların çok bakımsız duruyo kız kocan almeyecek eve seni az bakımlı ol:KK30:
:KK70::KK70::KK70:
Harbim arap sabunu çok iyi oluyormuş kullansana:KK53::KK70:

Back