- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
Herkese aynı sözü veriyorsun bana da öyle demiştinYazalım LisamEn tatlı,en kokoş kategorisine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkese aynı sözü veriyorsun bana da öyle demiştinYazalım LisamEn tatlı,en kokoş kategorisine
O zaman en kokoş kategorisini tek aday olarak geçiyoruzEvet evet yazın bir yerlere işte.Kokoş,mokoş hepsi uyar bana.Gerçi Kokoş Mune nin minnağının ismi ama olsun
Evet evet yazın bir yerlere işte.Kokoş,mokoş hepsi uyar bana.Gerçi Kokoş Mune nin minnağının ismi ama olsun
Hayal saçlarını kestirdin mi diye sormuş sana, sende yok dipleri çıkınca kamufle ettim demişsin.. iyi yöntemmm ve okuduktan sonra;
Direk aklıma EnHarbiKiz geldi , eğer senin saçlarının bu dipleri çıkmış hali ise, harbi ne yapsın..
Allah rızası için alın şu kızın resmini siyah beyaz bişi yapında tamamiyle kamufle olsun
Sana öyle birşey söylemem imkansızSeni başka kategorilere düşünüyorumHerkese aynı sözü veriyorsun bana da öyle demiştin
Aa hoş geldin hazır EnHarbiKiz da yok rahat rahat sohbet ederiz :))Benide yazın yaaaa
Allah'ım bu ne tatlılıkTam kokoş
Teessüf ederim sayın hemsomHarbininki diplikten çıkmış bildiğin yol olmuş onun ki.Ben yine iyiyim
Ama EnHarbiKiz 'ın bıyık ve dişlerle çok güzel görünüyor öğğğğğHarbininki diplikten çıkmış bildiğin yol olmuş onun ki.Ben yine iyiyim
Aniiiiğğğğğ çok tatlı yaaaa kazen abinin alacağı köpekten daha iyi onu nereye yazsak ki neydi o sahi adı d ile başlıyordu herhalde
Niye etiketliyorsunuz hemen geldiAa hoş geldin hazır EnHarbiKiz da yok rahat rahat sohbet ederiz :))
En tanışılmak istenen adayımızdın ya değişmedi fikrimiz
Çok tatlı Mune abla ya, hayvan sevdirir bu insana
saç boyama ekibi kurulması lazım onun o beyazlarının kapanması için tek kişinin yapacağı iş değil..Harbininki diplikten çıkmış bildiğin yol olmuş onun ki.Ben yine iyiyim
Allah'ım bune tatlılıkTam kokoş
Öğğğğ müüüüü?????????? nevos evini taşlatma banaaa 2-3 suriyeliye 20-30 tl veririm ev bırakmazlar ortadaAma EnHarbiKiz 'ın bıyık ve dişlerle çok güzel görünüyor öğğğğğ
Ne bileyim nevoş uyuyordur belki dedimdi ama buralardaymışNiye etiketliyorsunuz hemen geldi
Ablam benim yerime biraz mıncıklaAyyy çok tatlı ne kadar güzel olmuş bayıldım
Danaydi danaAniiiiğğğğğ çok tatlı yaaaa kazen abinin alacağı köpekten daha iyi onu nereye yazsak ki neydi o sahi adı d ile başlıyordu herhalde
Harbiden dana gibiydi yaDanaydi dana