• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geleneksel "2015 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Öyleyim ama kaç 60:KK70:Vaktim olmuyor olsa spora başlayacağım:KK47:

İsteyince veriyorsun , benim aklıma yemek yeme mevzusu hiç gelmiyor desem yeri yoğunluktan bir sürü işle uğraşıyorummm

günün ilk yemeğini akşam yiyorum gündüz full içecek :oops: benim metabolizmada düzeldi biliyor musun :oops:

İsteyince veriyorsun , benim aklıma yemek yeme mevzusu hiç gelmiyor desem yeri yoğunluktan bir sürü işle uğraşıyorummm

günün ilk yemeğini akşam yiyorum gündüz full içecek :oops: benim metabolizmada düzeldi biliyor musun :oops:
Ne güzel:KK19:
Kilo almıyorum sadece veremiyorum:KK47:İhtiyacım olan spor:KK53:

Ablacım senin gelişinle ben tüm adaylarımın yerini değiştirdim ya, meğerse beklediğim üye senmişssin..
2016 Ya girmeden gidiyim deme ha ! :63: yoksa o telefonun hiç susmaz bak diyim ..:63::KK67:

:KK23::KK23::KK23::KK23::KK23:

Tabii beni bekliyordun , en takma dişli üye kategorisine yazacak birini bulamadın di mi :KK69::KK69:

Yok yok şuan için sabitledim kendimi , gitmiyorum .

:KK23::KK23::KK23::KK23::KK23:

Tabii beni bekliyordun , en takma dişli üye kategorisine yazacak birini bulamadın di mi :KK69::KK69:

Yok yok şuan için sabitledim kendimi , gitmiyorum .

Gitme gitmeee .. siyasete de dalmışsın , yerine geri dönmüşsün . Birde yemek yarışmasına katıldın mı eskisi gibi oh

sen gittikten sonra Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. dişleri mahvoldu oda takma dişli artık

geçen özel mesaj atmış , takma dişlerini bardağa koymuş sırıtıyor

dedim bune yaa:KK57::KK57::KK57:

Hayal saçlarını kestirdin mi diye sormuş sana, sende yok dipleri çıkınca kamufle ettim demişsin.. :KK53::KK53: iyi yöntemmm :KK16: ve okuduktan sonra;
Direk aklıma EnHarbiKiz EnHarbiKiz geldi , eğer senin saçlarının bu dipleri çıkmış hali ise, harbi ne yapsın..

Allah rızası için alın şu kızın resmini siyah beyaz bişi yapında tamamiyle kamufle olsun :KK53::KK53:

Back