- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
Herkese aynı sözü veriyorsunYazalım LisamEn tatlı,en kokoş kategorisine
Evet evet yazın bir yerlere işte.Kokoş,mokoş hepsi uyar bana.Gerçi KokoşMune nin minnağının ismi ama olsun
Evet evet yazın bir yerlere işte.Kokoş,mokoş hepsi uyar bana.Gerçi KokoşMune nin minnağının ismi ama olsun
Hayal saçlarını kestirdin mi diye sormuş sana, sende yok dipleri çıkınca kamufle ettim demişsin..iyi yöntemmm ve okuduktan sonra;
Direk aklımaEnHarbiKiz geldi , eğer senin saçlarının bu dipleri çıkmış hali ise, harbi ne yapsın..
Allah rızası için alın şu kızın resmini siyah beyaz bişi yapında tamamiyle kamufle olsun
Sana öyle birşey söylemem imkansızHerkese aynı sözü veriyorsunbana da öyle demiştin
Aa hoş geldin hazırBenide yazın yaaaa
Teessüf ederim sayın hemsomHarbininki diplikten çıkmış bildiğin yol olmuş onun ki.Ben yine iyiyim
AmaHarbininki diplikten çıkmış bildiğin yol olmuş onun ki.Ben yine iyiyim
Aniiiiğğğğğ çok tatlı yaaaa
Niye etiketliyorsunuz hemen geldiAa hoş geldin hazırEnHarbiKiz da yok rahat rahat sohbet ederiz :))
En tanışılmak istenen adayımızdın ya değişmedi fikrimiz
saç boyama ekibi kurulması lazım onun o beyazlarının kapanması için tek kişinin yapacağı iş değil..Harbininki diplikten çıkmış bildiğin yol olmuş onun ki.Ben yine iyiyim
Allah'ım bune tatlılıkTam kokoş
Öğğğğ müüüüü??????????
Ne bileyim nevoş uyuyordur belki dedimdi ama buralardaymışNiye etiketliyorsunuz hemen geldi
Ablam benim yerime biraz mıncıkla
Danaydi danaAniiiiğğğğğ çok tatlı yaaaakazen abinin alacağı köpekten daha iyi onu nereye yazsak ki neydi o sahi adı d ile başlıyordu herhalde
Harbiden dana gibiydi yaDanaydi dana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?