Tamam yaz yolla 9876 ya
Ben alırım zaten fit değilimYa bana olmasada olur çok fitim bu aralar , hiç almıyım mısır falan
Aaaaa nedenBen alırım zaten fit değilim
Öyleyim ama kaç 60Aaaaa neden60 larda değil miydin en son :)
Öyleyim ama kaç 60Vaktim olmuyor olsa spora başlayacağım
Ne güzelİsteyince veriyorsun , benim aklıma yemek yeme mevzusu hiç gelmiyor desem yeri yoğunluktan bir sürü işle uğraşıyorummm
günün ilk yemeğini akşam yiyorum gündüz full içecekbenim metabolizmada düzeldi biliyor musun
Ama iyi görünüyorsun bu daha iyi değil mi , her 60 kiloda olan zayıf görünmüyor nede olsa..Ne güzel
Kilo almıyorum sadece veremiyorumİhtiyacım olan spor
Yani oda varAma iyi görünüyorsun bu daha iyi değil mi , her 60 kiloda olan zayıf görünmüyor nede olsa..
64 falan mısın , aman ya dert ettiğine bak , normal görünüyorsun sen yani resimlerde hele bi resmin vardı inceciktinYani oda var60 değilim ama
Lisa abla az önce senin bir mesajına denk geldim kahkaha attım .. Uff aklıma geldikçe gülüyorumBenide yazın yaaaa
Ablacım senin gelişinle ben tüm adaylarımın yerini değiştirdim ya, meğerse beklediğim üye senmişssin..
2016 Ya girmeden gidiyim deme ha !yoksa o telefonun hiç susmaz bak diyim ..
Lisa abla az önce senin bir mesajına denk geldim kahkaha attım .. Uff aklıma geldikçe gülüyorum
Tabii beni bekliyordun , en takma dişli üye kategorisine yazacak birini bulamadın di mi
Yok yok şuan için sabitledim kendimi , gitmiyorum .
Evet o civar64 falan mısın , aman ya dert ettiğine bak , normal görünüyorsun sen yani resimlerde hele bi resmin vardı inceciktin
Yazalım LisamBenide yazın yaaaa
Seni 30 yaşından sonra göreceğimGitme gitmeee .. siyasete de dalmışsın , yerine geri dönmüşsün . Birde yemek yarışmasına katıldın mı eskisi gibi oh
sen gittikten sonraNevreste dişleri mahvoldu oda takma dişli artık
geçen özel mesaj atmış , takma dişlerini bardağa koymuş sırıtıyor
dedim bune yaa
Hayal saçlarını kestirdin mi diye sormuş sana, sende yok dipleri çıkınca kamufle ettim demişsin..Hangisi bea
Yazalım LisamEn tatlı,en kokoş kategorisine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?