Geleneksel "2015 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Öyleyim ama kaç 60Vaktim olmuyor olsa spora başlayacağım

İsteyince veriyorsun , benim aklıma yemek yeme mevzusu hiç gelmiyor desem yeri yoğunluktan bir sürü işle uğraşıyorummm

günün ilk yemeğini akşam yiyorum gündüz full içecek benim metabolizmada düzeldi biliyor musun

Ne güzel
Kilo almıyorum sadece veremiyorumİhtiyacım olan spor

Ablacım senin gelişinle ben tüm adaylarımın yerini değiştirdim ya, meğerse beklediğim üye senmişssin..
2016 Ya girmeden gidiyim deme ha ! yoksa o telefonun hiç susmaz bak diyim ..

Tabii beni bekliyordun , en takma dişli üye kategorisine yazacak birini bulamadın di mi

Yok yok şuan için sabitledim kendimi , gitmiyorum .

Tabii beni bekliyordun , en takma dişli üye kategorisine yazacak birini bulamadın di mi

Yok yok şuan için sabitledim kendimi , gitmiyorum .

Gitme gitmeee .. siyasete de dalmışsın , yerine geri dönmüşsün . Birde yemek yarışmasına katıldın mı eskisi gibi oh

sen gittikten sonra NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. dişleri mahvoldu oda takma dişli artık

geçen özel mesaj atmış , takma dişlerini bardağa koymuş sırıtıyor

dedim bune yaa

Hayal saçlarını kestirdin mi diye sormuş sana, sende yok dipleri çıkınca kamufle ettim demişsin.. iyi yöntemmm ve okuduktan sonra;
Direk aklıma EnHarbiKiz geldi , eğer senin saçlarının bu dipleri çıkmış hali ise, harbi ne yapsın..

Allah rızası için alın şu kızın resmini siyah beyaz bişi yapında tamamiyle kamufle olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…