Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekliyorum listeni canımHmm , burada da yarışma varmış .
Ama listemi yazamayacak kadar uzak kaldım kk dan .
Aralık ayına kadar biraz daha gözlemlersem bir kaç isimde benden gelirNevreste m
Şey gibi oldu sanki birazSelam
Adaylarınızı bekliyoruz![]()
Her sene olduğu gibi bu senede yazıp yazıp değiştirmeye devamSelam
Adaylarınızı bekliyoruz![]()
Ney gibi olduŞey gibi oldu sanki biraz![]()
Tamam Marga'cım ne zaman istersen o zaman yollaHer sene olduğu gibi bu senede yazıp yazıp değiştirmeye devamen iyisi son gün yazıp atmak her an her şey olabülü..
![]()
Hani evlendirme programlarında söylüyorlar ya adaylarımızı bekliyoruz diye. Onlar gibi olduNey gibi oldu
Şaşkınlık yaşadım galiba![]()
Benim adayımsınBen adayım![]()
Ablacım senin gelişinle ben tüm adaylarımın yerini değiştirdim ya, meğerse beklediğim üye senmişssin..Hmm , burada da yarışma varmış .
Ama listemi yazamayacak kadar uzak kaldım kk dan .
Aralık ayına kadar biraz daha gözlemlersem bir kaç isimde benden gelirNevreste m
En son halka dansı yaparken nevo gördüydü , sonunda görebildin ha huhularımı...Marga huhuyu oku![]()
Hangisini beğendiniz kime adaysınızHani evlendirme programlarında söylüyorlar ya adaylarımızı bekliyoruz diye. Onlar gibi oldu
Benim adayımsın![]()
Başka dil konuşun ben anlamıyorumEn son halka dansı yaparken nevo gördüydü , sonunda görebildin ha huhularımı...![]()
hu hu ? ( naber demek)
Birde doğru etiketleyebilsem güzel olcak ne değişik nickler varTamam Marga'cım ne zaman istersen o zaman yolla![]()
Ben bi sana adayımHangisini beğendiniz kime adaysınızEv,araba var mı
![]()
Var tebiiiAdayların var mı peki![]()
negedegen aganlaganmıgınyogunsugunBaşka dil konuşun ben anlamıyorum![]()
Sahiden öyleBirde doğru etiketleyebilsem güzel olcak ne değişik nickler var![]()