- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
Sana yüz vermedi diye ne bu cekememezlik
Ne zmn su sari sacli resmini koydin . Tum karizmam gitti o yuzdrn size iftira atiyorum . Gercek değil ama mide bulandirir iste kimseyi bidaha agina dusuremezsin sekerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana yüz vermedi diye ne bu cekememezlik
Yaa niye bizi deşifre ettin niye
Sen öyle zannet 1-2 güne unutulur yazdığın nihahahaNe zmn su sari sacli resmini koydin . Tum karizmam gitti o yuzdrn size iftira atiyorum . Gercek değil ama mide bulandirir iste kimseyi bidaha agina dusuremezsin sekerim
Yaa niye bizi deşifre ettin niye
Sen öyle zannet 1-2 güne unutulur yazdığın nihahaha
Kız behlul benim,o bihterKendim icin , benm olman icin behlulum . Ben ben benn besir'inin olabilmen için
Uuu beybiii bi ürperti geldiiEn ateşli üyeler olarak EnHarbiKiz ile kendi ismimin yazılmasını talep ediyorum
Kız ben bihterim,behlül EnHarbiKiz daha isimleri oturtamadın sevişme işlerine nasıl gireceksin sen kuşumKendim icin , benm olman icin behlulum . Ben ben benn besir'inin olabilmen için
Kız behlul benim,o bihter
Hahaahah ay koptum yaaaKız ben bihterim,behlül EnHarbiKiz daha isimleri oturtamadın sevişme işlerine nasıl gireceksin sen kuşum
Kız ben bihterim,behlül EnHarbiKiz daha isimleri oturtamadın sevişme işlerine nasıl gireceksin sen kuşum
Hahahah Burada geyik serbest mi kız,cımbızı yemiyek bilmedenHahaahah ay koptum yaaa
Hahahah Burada geyik serbest mi kız,cımbızı yemiyek bilmeden
He iyi o zaman Benim isimide yazın ya hiç en olmadım benSerbest serbest
Ayy yazik sanaa. Seni en ovungec üyeye yazcam hahahaHe iyi o zaman Benim isimide yazın ya hiç en olmadım ben
Aşk olsun kız neyimi övdüm bugüne kadarAyy yazik sanaa. Seni en ovungec üyeye yazcam hahaha
Aşk olsun kız neyimi övdüm bugüne kadar
Kızım surekli nihali ezikleyen sen degil misin? Ay o ezigi napcan behlul,ben çok guzelim behlulAşk olsun kız neyimi övdüm bugüne kadar
EvetSen bihterdin dimi