- 11 Kasım 2014
- 3.477
- 7.797
Evet doğru Ama senle ilişkimiz deşifre olduğuna göre en k.çı başı oynayan üyeye de yazabilirsiniz ismimiKızım surekli nihali ezikleyen sen degil misin? Ay o ezigi napcan behlul,ben çok guzelim behlul
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet doğru Ama senle ilişkimiz deşifre olduğuna göre en k.çı başı oynayan üyeye de yazabilirsiniz ismimiKızım surekli nihali ezikleyen sen degil misin? Ay o ezigi napcan behlul,ben çok guzelim behlul
Olabilir hakkını veriyosun hahahEvet doğru Ama senle ilişkimiz deşifre olduğuna göre en k.çı başı oynayan üyeye de yazabilirsiniz ismimi
Koru bizim işimiz cimcime,gelmez miyimKoruya gelcen mi gelirsen seni kk nin en tatli ablasi kategorisinde oy vercem sana
Koru bizim işimiz cimcime,gelmez miyim
Benide en'lere yazarsanız gelirimBekliyorum bihterim
Benide en'lere yazarsanız gelirim
Abla kategorisine yazdim
Ateşli abla Bu en'ler nasıl oluyordu cimcimem ya? Hani yemek yarışmalarında ki gibi profillere madalaya falan mı geliyor birinci mi olunuyor?Abla kategorisine yazdim
Ateşli abla Bu en'ler nasıl oluyordu cimcimem ya? Hani yemek yarışmalarında ki gibi profillere madalaya falan mı geliyor birinci olunuyor?
Kıskanma kız
Mesela şu kişi, en x üye seçilsin mi diyoruz ne yapıyoruz?Valla bisey verilmiyor , ama ilan ediliyor oylamalarla , bende bu yil ilk defa katilcagim cnm
Kıskanma kız
Hadi ordan,kıskandın itiraf etkıskanmadım ki aaaa oda ne
Mesela şu kişi, en x üye seçilsin mi diyoruz ne yapıyoruz?
Hadi ordan,kıskandın itiraf et