Geleneksel "2015 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

neyse ben yatıyorum o hanım neneyle nevoş neneye soyleyın takma dişlerini attım camdan aşşagı artık böyle gezcekler nihahahhhohohohoohoh:KK53::KK53::p:p
images (1).jpg

hahahahhahah işte ilk uye pinki attım sıteden sırada mune Nevreste Nevreste sonrada hanım nenem HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir var nihahhahahhahahha:KK62::KK53:

Buyur bebişimm attır bakalım ben hazırım :p:p:phahahahhahaa

neyse ben yatıyorum o hanım neneyle nevoş neneye soyleyın takma dişlerini attım camdan aşşagı artık böyle gezcekler nihahahhhohohohoohoh:KK53::KK53::p:p
Eki Görüntüle 1665984

Senin yırtık çoraplarını çıkarttırma bana şimdi :KK70::KK70:

Ama hanım abla sende karar ver, seni mi örnek alayım? yemek mi yapayım?:p
Hergün yapınca çok sıkılıyorum:KK70: Birde nankör ki görme:KK51: Neler neler yapıyorum gözüne gelmiyor:KK12:

Her ikiside sana uyar nasılsa :KK53::KK53: :p:p
Bende hiç sevmiyorum mutfak işini varya :KK70:
Ne ettin bakalım mapısa düştün bişi istersen dumanla haber ver sarma neyin yollayoım sana,donda var cigarada var :KK70::KK70:

İyi akşamlar Ablam görüşürüz:KK60:Kızçene çok selam:KK68:

Tabiki söylerim nevoşum sağol :KK60:

Sağol hanım ablam:KK200:
Kadınlar Kulübüne bir üye daha doğurayım dedim:KK48:
Erkek doğursam üye yapamazdım hadi yaptım hemen irkek var forumda diye attırırdınız yavrucağımı:KK48:

Ne güzel olurdu demi,jr egunal olurdu bebeğinde :nazar::nazar:

hahahahhahah işte ilk uye pinki attım sıteden sırada mune Nevreste Nevreste sonrada hanım nenem HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir var nihahhahahhahahha:KK62::KK53:
Pinkom bugün geri gelecek:p
hahahahahah konu bana kalmış kımsecıkler yok şuraları bıraz karıştırsammı aceba:KK53::KK53:
Biraz akıllı ol yaramaz tolin:KK53:
Eki Görüntüle 1665984
Ben takma dişlerim olmadan daha güzelim:21::KK70:

X