Geleneksel "2015 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Ne kadar ilginç hayat. Ne çok arttı ani ölümler...
Allah rahmet eylesin diyelim.
Peki nasıl tepki veriyor oğlun? Kusura bakma çok deşelediysem cevap verme canım.
Ne desem bilmiyorum ki zaten, babasının öldüğünün farkında ama dile getirmiyor ağlama krizleri falanda yok...
Pedegog araştırıyorum...
Rabbim ölümün de sabrını veriyor, hemen geçmesini beklemeyemeyiz, kolay değil bir can bizi sonsuza kadar terk ediyor. Kavgalarınız anlaşmazlıklarınız vardı ama o bir babaydı, evlattı.
Siz bunu etrafınızda olanlarla atlatacaksınız, ailenle arkadaşlarınla, günlük yaşama adapte olunca, unutmayacaksın ama alışacaksın en azından.
Ewett biz boşanmış olsakta, kötü olsakta onlar baba ve oğulduu çok içim acıyorr yawruma:KK42:

Ne desem bilmiyorum ki zaten, babasının öldüğünün farkında ama dile getirmiyor ağlama krizleri falanda yok...
Pedegog ararştırıyorum...

Ewett biz boşanmış olsakta, kötü olsakta onlar baba ve oğulduu çok içim acıyorr yawruma:KK42:
Ne olursa olsun yavrunuzun babası:KK51::KK51:Sizi zor günler bekliyor:KK51:Pedogog yardımı çok iyi olur:KK19:Yavrum içine atmasın:KK51:

Yaptığım herşeyi çok iyi bilirim:KK70:
Bilmem mi:KK51:
Akşam olmuş ya:eek:

Pedegog ararştırıyorum...

Oğlun babasını hep iyi hatırlayacak, oyunlar oynadığı, gezmeye gittiği, sevgi dolu bir baba kalacak hayalinde. Büyüdüğünde öfke dolu olmayacak

X