- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
En Kendini bilen üyeFarkındayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En Kendini bilen üyeFarkındayım
Yaptığım herşeyi çok iyi bilirimEn Kendini bilen üye
Ne desem bilmiyorum ki zaten, babasının öldüğünün farkında ama dile getirmiyor ağlama krizleri falanda yok...Ne kadar ilginç hayat. Ne çok arttı ani ölümler...
Allah rahmet eylesin diyelim.
Peki nasıl tepki veriyor oğlun? Kusura bakma çok deşelediysem cevap verme canım.
Ewett biz boşanmış olsakta, kötü olsakta onlar baba ve oğulduu çok içim acıyorr yawrumaRabbim ölümün de sabrını veriyor, hemen geçmesini beklemeyemeyiz, kolay değil bir can bizi sonsuza kadar terk ediyor. Kavgalarınız anlaşmazlıklarınız vardı ama o bir babaydı, evlattı.
Siz bunu etrafınızda olanlarla atlatacaksınız, ailenle arkadaşlarınla, günlük yaşama adapte olunca, unutmayacaksın ama alışacaksın en azından.
En israrci uyee en inatci uye en keci uyeeeeeee
Ne olursa olsun yavrunuzun babasıSizi zor günler bekliyorPedogog yardımı çok iyi olurYavrum içine atmasınNe desem bilmiyorum ki zaten, babasının öldüğünün farkında ama dile getirmiyor ağlama krizleri falanda yok...
Pedegog ararştırıyorum...
Ewett biz boşanmış olsakta, kötü olsakta onlar baba ve oğulduu çok içim acıyorr yawruma
En israrci uyee en inatci uye en keci uyeeeeeee
Simdi disari cikicammmm :) aksamaaeni her yere etiketlemeyen ne olsun yandinnnnnnn sennnLütfen etiketle bari bi yerde şanım yürüsün
Bilmem miYaptığım herşeyi çok iyi bilirim
Oğlun babasını hep iyi hatırlayacak, oyunlar oynadığı, gezmeye gittiği, sevgi dolu bir baba kalacak hayalinde. Büyüdüğünde öfke dolu olmayacakNe desem bilmiyorum ki zaten, babasının öldüğünün farkında ama dile getirmiyor ağlama krizleri falanda yok...
Pedegog ararştırıyorum...
Ewett biz boşanmış olsakta, kötü olsakta onlar baba ve oğulduu çok içim acıyorr yawruma
Simdi disari cikicammmm :) aksamaaeni her yere etiketlemeyen ne olsun yandinnnnnnn sennn
Gün çabuk geçiyorEşim dışarı çıkalım diyor ben kaçıyorumBilmem mi
Akşam olmuş ya
Oğlun babasını hep iyi hatırlayacak, oyunlar oynadığı, gezmeye gittiği, sevgi dolu bir baba kalacak hayalinde. Büyüdüğünde öfke dolu olmayacak
Görüşürüz nevoşGün çabuk geçiyorEşim dışarı çıkalım diyor ben kaçıyorum
sınıf annesi mi oldun yineMaşaallah kuzuya
İyiy ama çok koşturuyorum canım
Oğlumun babası
allah rahmet eylesin size ve oğlunuza sabır versinOğlumun babası
Herkes görsün aday belirleyebilsin diye uzun bu kadar ama geçen yıl görmedim diyenler vardı yineAaa taaa 1 aralıkta mı bitiyor aday cıkarma?
Ben 1 kasım anlamışım. ay daha ne cok varmış yaaa
Ewet olmucakk, Allah sabrını vericek inşallah...Bilmem mi
Akşam olmuş ya
Oğlun babasını hep iyi hatırlayacak, oyunlar oynadığı, gezmeye gittiği, sevgi dolu bir baba kalacak hayalinde. Büyüdüğünde öfke dolu olmayacak
AMinn Allah razı olsunAllah rahmet eylesin
evlatcigina ve sana hayirli uzun omurler nasip etsin insh ,
Sabirlar diliyorum
ALLAH razı olsun sağolun...allah rahmet eylesin size ve oğlunuza sabır versin