• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geleneksel "2015 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Bize gelsene nevoş,eşinide aradan çıkarırız merak etme sana yamuk yaparsa biter :cool::KK70:
Abla adam haklı ancak başkasının işlerine koşturuyorum:KK53:Birinin oldun diğerine gerek yok diğer :KK48:Veli toplantısında kaş göz yapmaktan yüzü yamuldu:KK70:Yamuk yaparsa size havale ederim:KK67::KK70:

Abla adam haklı ancak başkasının işlerine koşturuyorum:KK53:Birinin oldun diğerine gerek yok diğer :KK48:Veli toplantısında kaş göz yapmaktan yüzü yamuldu:KK70:Yamuk yaparsa size havale ederim:KK67::KK70:

Bilirim bu işleri bende yapmıştım ev okul arası mekik dokuyordum resmen..
Tamamdır sen bitti bil bu işi :KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK70::KK70:

Kızlar kızlar ne habersiniz gene akşam oldu yemek yok evde :KK53::KK53: hazır alcam ama :KK69:
Aynı ben:KK70:
Akşama kadar canım birşey yapmak istemiyor, benimki işten çıkıp arayınca nazlı nazlı "ya yemekte yapamadım ama canın birşey istiyor mu?" diye soruyorum. Neyse yapma dışardan söyleriz diyor:rolleyes::rolleyes:

Aynı ben:KK70:
Akşama kadar canım birşey yapmak istemiyor, benimki işten çıkıp arayınca nazlı nazlı "ya yemekte yapamadım ama canın birşey istiyor mu?" diye soruyorum. Neyse yapma dışardan söyleriz diyor:rolleyes::rolleyes:

Demi yaniiii beni örnek al işte pinkocan,bakma ya bugünlük böyle oldu sölemesi ayıp burada hazor tavuk satan bir yer ondan alacam..
Bak sen tüm gün otur damada yemek yapma :KK70::KK70: söyleyecem seni damada varyaaa :KK70::KK70:

Demi yaniiii beni örnek al işte pinkocan,bakma ya bugünlük böyle oldu sölemesi ayıp burada hazor tavuk satan bir yer ondan alacam..
Bak sen tüm gün otur damada yemek yapma :KK70::KK70: söyleyecem seni damada varyaaa :KK70::KK70:
Ama hanım abla sende karar ver, seni mi örnek alayım? yemek mi yapayım?:p
Hergün yapınca çok sıkılıyorum:KK70: Birde nankör ki görme:KK51: Neler neler yapıyorum gözüne gelmiyor:KK12:

Aslında öyle hemde değişiklik oluyor bizler için meşgale yani.
Okeydir merkez :cool::cool::KK70:

Düşünn düşün hep aynı demi :KK19:
Bana müsade kızçem şimdi gelir görüşürüz iyi akşamlar :KK19::KK55:
İyi akşamlar Ablam görüşürüz:KK60:Kızçene çok selam:KK68:

Sağlıcakla doğsun da inşallah nazlı kızın :nazar::nazar: az kalmış doğumada..:KK60:

Sağol hanım ablam:KK200:
Kadınlar Kulübüne bir üye daha doğurayım dedim:KK48:
Erkek doğursam üye yapamazdım hadi yaptım hemen irkek var forumda diye attırırdınız yavrucağımı:KK48:

Back