Geleneksel "2015 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Bize gelsene nevoş,eşinide aradan çıkarırız merak etme sana yamuk yaparsa biter :cool::KK70:
Abla adam haklı ancak başkasının işlerine koşturuyorum:KK53:Birinin oldun diğerine gerek yok diğer :KK48:Veli toplantısında kaş göz yapmaktan yüzü yamuldu:KK70:Yamuk yaparsa size havale ederim:KK67::KK70:

Kızlar kızlar ne habersiniz gene akşam oldu yemek yok evde :KK53::KK53: hazır alcam ama :KK69:
Aynı ben:KK70:
Akşama kadar canım birşey yapmak istemiyor, benimki işten çıkıp arayınca nazlı nazlı "ya yemekte yapamadım ama canın birşey istiyor mu?" diye soruyorum. Neyse yapma dışardan söyleriz diyor:rolleyes::rolleyes:

Akşama kadar canım birşey yapmak istemiyor, benimki işten çıkıp arayınca nazlı nazlı "ya yemekte yapamadım ama canın birşey istiyor mu?" diye soruyorum. Neyse yapma dışardan söyleriz diyor:rolleyes::rolleyes:

Demi yaniiii beni örnek al işte pinkocan,bakma ya bugünlük böyle oldu sölemesi ayıp burada hazor tavuk satan bir yer ondan alacam..
Bak sen tüm gün otur damada yemek yapma :KK70::KK70: söyleyecem seni damada varyaaa :KK70::KK70:

Demi yaniiii beni örnek al işte pinkocan,bakma ya bugünlük böyle oldu sölemesi ayıp burada hazor tavuk satan bir yer ondan alacam..
Bak sen tüm gün otur damada yemek yapma :KK70::KK70: söyleyecem seni damada varyaaa :KK70::KK70:
Ama hanım abla sende karar ver, seni mi örnek alayım? yemek mi yapayım?:p
Hergün yapınca çok sıkılıyorum:KK70: Birde nankör ki görme:KK51: Neler neler yapıyorum gözüne gelmiyor:KK12:

seni gidi civelek hatun seniiii :KK30:

X