- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
Foruma girdigin mi var kız kim taniyo ki seni yazsinlarEnler yarışmasını diyom yaw; beni yazan olurmu.
Ben nasıl biriyim acaba
Iyiyim datlumm sen nasilsinharbişşş
nassın canımcım
Ben hergün giriyorum, ama haberiniz yok tabi...Foruma girdigin mi var kız kim taniyo ki seni yazsinlar
Iyiyim datlumm sen nasilsin
Foruma girdigin mi var kız kim taniyo ki seni yazsinlar
Iyiyim datlumm sen nasilsin
Ben hergün giriyorum, ama haberiniz yok tabi...
Hemde sabah 9 akşam 6'ya kadar
Benden de çok merhaba saygılarrmerhaba güzel bayan
uykuuu muuuSürekli uyku halindeyim bende zaten2 çocuk olunca zor tabi,uyku hayal oluyor
29 EKim tatiliz ama cuma'yıda birleştirseler warya on numara beş yıldız olucakk yeminle 4 gün tatil ohhaman efenım,
saygı bizden
Bize hiç yazmadiginiz için hanfendi görmedik demekBen hergün giriyorum, ama haberiniz yok tabi...
Hemde sabah 9 akşam 6'ya kadar
hahahiyiym canım,
çocukların peşinde koşturmaca
yakında kafaya huniyi takıcam
Hanne uyutmuyor seni dimiuykuuu muuubenim yerimede uyu yütfeeen
Bize hiç yazmadiginiz için hanfendi görmedik demek
hahahyazık ama sana
Hanne uyutmuyor seni dimiuyurum tabi,başka işim yok zaten
Biz kızlarla grup kurduk özelden mesajlaşıyoruz hep oyuzden göz önünde değilim ama hep onlıne oluyorum KK daBize hiç yazmadiginiz için hanfendi görmedik demek
hahahyazık ama sana
Iste o yüzden bana trip atmaya hakkın yokBiz kızlarla grup kurduk özelden mesajlaşıyoruz hep oyuzden göz önünde değilim ama hep onlıne oluyorum KK da
aynen ya pöff uyutmadı gibi oturtmuyorda canım zor zar geliyorum buralaraBize hiç yazmadiginiz için hanfendi görmedik demek
hahahyazık ama sana
Geldim kuzucum
Oy kiyamam sanaaaynen ya pöff uyutmadı gibi oturtmuyorda canım zor zar geliyorum buralara
O uslu hanım hanımcık kızdan dert mi yanıyorsunaynen ya pöff uyutmadı gibi oturtmuyorda canım zor zar geliyorum buralara
Harbimmmm çok özledim seniOy kiyamam sanaakaç aylık oldu bıcırık
Ben trip atmadım kiIste o yüzden bana trip atmaya hakkın yoközelde konuştugun arkadaslarin yazar artik enlere
Çok daralıyorum pink boğulacak gibi oluyorum bazen geçecek mi bu günlerGeldim kuzucum