nesi usluu beee her an beni yürüt derdinde şimdi de ellerinden tutup yürütcen kucakla yere bırak çığlıkla ağlamaya başlıyorO uslu hanım hanımcık kızdan dert mi yanıyorsun
Geçecek canım benim Allah'ın izniyleÇok daralıyorum pink boğulacak gibi oluyorum bazen geçecek mi bu günler
Aminnn.... Öyle sahneler war ki gözümün önünde içim acıyor içimGeçecek canım benim Allah'ın izniyle
Bir anda daha fazla sorumluluk sahibi oldun, oğluna babasını aratmamak için daha fazla çırpınıyorsun rutine dönecek bunlar. Rabbim oğluna sana sağlık versin
nesi usluu beee her an beni yürüt derdinde şimdi de ellerinden tutup yürütcen kucakla yere bırak çığlıkla ağlamaya başlıyor
Tüm öfken bitti demi?Aminnn.... Öyle sahneler war ki gözümün önünde içim acıyor içim
Meryem canım nasılsınaynen ya pöff uyutmadı gibi oturtmuyorda canım zor zar geliyorum buralara
yalançıııHarbimmmm çok özledim seni
Dil çıkaran smiley yaptin ya ondan didimBen trip atmadım ki
Canım başın sağolsun Pinkstrap biraz anllattıAminnn.... Öyle sahneler war ki gözümün önünde içim acıyor içim
Harbim yalan söylüyor en çok ben özledim seniyalançııı
Dil çıkaran smiley yaptin ya ondan didim
öfff harbi ya kocam gibisin iyi bir laf ediyorum ağzıma tıkıyorsunuzyalançııı
Dil çıkaran smiley yaptin ya ondan didim
Oysa ki ben en çok beni özlediğinizi sanıyordumHarbim yalan söylüyor en çok ben özledim seni
Harbi'den sonra tabii ki seni özledimOysa ki ben en çok beni özlediğinizi sanıyordum
canımmm kim vefat etti?Aminnn.... Öyle sahneler war ki gözümün önünde içim acıyor içim
Nevosummmm bende seni özledimmmHarbim yalan söylüyor en çok ben özledim seni
Lütfen kocana benzetme beni,kendimi çok kötü hissediyorumöfff harbi ya kocam gibisin iyi bir laf ediyorum ağzıma tıkıyorsunuz
Lilyana kapristen ne anlarYavrum ya hiç öyle şeyler yaptığını görmedim
Ewett bittiTüm öfken bitti demi?
Amin Allah razı olsunCanım başın sağolsun Pinkstrap biraz anllattı
Rabbim sana ve yavruna uzun,sağlıklı ömür nasip etsin..Allah kolaylık versin
gel alAy ya yerim ben onu
Getir ben yürütürüm, indirmem hiç kucağımdan
iyiim nevoş sen nasılsınMeryem canım nasılsınHanne nasıl
En çok beni özledin değil miNevosummmm bende seni özledimmm
Lütfen kocana benzetme beni,kendimi çok kötü hissediyorum
O zaman sende onun gibi hareketler yapmaNevosummmm bende seni özledimmm
Lütfen kocana benzetme beni,kendimi çok kötü hissediyorum
Seve seve alırımgel al
iyiim nevoş sen nasılsınhannede iyi işte yürycem konuşcam diş çıkarcam diye uğraşıp duruyor seninkiler nasıl
Harbi'den sonra tabii ki seni özledim