Geleneksel "2015 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Hahahahaha ilahi canım ne güldüm.
Kalp gözünle bak,içindeki pambıkı göreceksin Hem sizin birbirinize sataşmanızı,şakalarınızı sevdim ben Aynen devam

dun baris imzalayalim kardis kardis oynuyalim dedim ama malesef ,
savas bayraklarini cekmis pink

hadi bakalim pilavdan donenin kasigi kirilsin

Nazım başımı kaldiramiyorum zaten günün 3/2 si uyuyarak geciyo
Aman yarabbim o nasıl güzel bi his hamileyken uyuklamak ben oğlumda çalışıyordum bigün müşteri gelmiş mağazaya bende kasadayım Kafamı koydum uyumuşummüdürüm kadına diyorki kusura bakmayın arkadaşım hamile ve sürekli uyuyor bi uyandım kadın tepemde bana gülümsüyor herkes gülüyorne günlerdi birere

Hahaha bende ilk günler çalışıyordum iş yerinde uyukluyordum,her kapı çalmasinda tuvalete kaçıyordm. Eşim baktı olacak gibi değil git evde uyu yeter gari dedi 2 haftadır gitmiyorum artik evde özgür özgür uyuyorum

Ohhhh misss yat uyu valla ben çalışdım doğuma kadar uyuyamadım ama kızımda acısı çıkdı :) oğlumu koynuma alıp bütün gün uyuyordukşimdi hortlak gibiyim gece gündüz uyanık

Çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorumİyiyim canım çok şükür

Ohhhh misss yat uyu valla ben çalışdım doğuma kadar uyuyamadım ama kızımda acısı çıkdı :) oğlumu koynuma alıp bütün gün uyuyordukşimdi hortlak gibiyim gece gündüz uyanık
Sürekli uyku halindeyim bende zaten 2 çocuk olunca zor tabi,uyku hayal oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…