Hahahahaha ilahi canım ne güldüm.
Kalp gözünle bak,içindeki pambıkı göreceksinHem sizin birbirinize sataşmanızı,şakalarınızı sevdim ben Aynen devam
Sen iyi niyetini göstermişsin,beyaz bayrağı sallamışsındun baris imzalayalim kardis kardis oynuyalim dedim ama malesef ,
savas bayraklarini cekmis pink
hadi bakalim pilavdan donenin kasigi kirilsin
Aman yarabbim o nasıl güzel bi his hamileyken uyuklamakNazım başımı kaldiramiyorum zaten günün 3/2 si uyuyarak geciyo
HahahaAman yarabbim o nasıl güzel bi his hamileyken uyuklamakben oğlumda çalışıyordum bigün müşteri gelmiş mağazaya bende kasadayım Kafamı koydum uyumuşum müdürüm kadına diyorki kusura bakmayın arkadaşım hamile ve sürekli uyuyor bi uyandım kadın tepemde bana gülümsüyor herkes gülüyor ne günlerdi birere
Ohhhh misss yat uyu valla ben çalışdım doğuma kadar uyuyamadım ama kızımda acısı çıkdı :) oğlumu koynuma alıp bütün gün uyuyordukHahahabende ilk günler çalışıyordum iş yerinde uyukluyordum,her kapı çalmasinda tuvalete kaçıyordm. Eşim baktı olacak gibi değil git evde uyu yeter gari dedi 2 haftadır gitmiyorum artik evde özgür özgür uyuyorum
Sen iyi niyetini göstermişsin,beyaz bayrağı sallamışsınGerisini pinko düşünsün Merakla izliyorum canım Günaydın bu arada,nasılsın?
Çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorumIyiyim canım,ilaç kullanıyorum,sıkı diyetteyim bu aralar sağlığım için,insülin ve tiroitle ilgili bu sebeple böreklere bakmadım/bakamadım,tabi uğrayamadımda haliyle ama bu kategoride yemek yok daldım hemen,sizi özlemişim. Sen nasılsın
Sende benim canımsın
Sağolasın canım iyiyim bende ne olsunGunaydin
iiyim canim ,tesekkurler :*
sen nasilsin ?
iyi olmana sevindimÇok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorumİyiyim canım çok şükür
Sende sağol canımSağolasın canım iyiyim bende ne olsun
iyi olmana sevindim
Sağolasın Nevrestemiyi olmana sevindim
Sürekli uyku halindeyim bende zatenOhhhh misss yat uyu valla ben çalışdım doğuma kadar uyuyamadım ama kızımda acısı çıkdı :) oğlumu koynuma alıp bütün gün uyuyordukşimdi hortlak gibiyim gece gündüz uyanık
NurcişşGunaydin
iiyim canim ,tesekkurler :*
sen nasilsin ?
Merhaba lilyana hoş geldinMerhabalar lati lokumlarr
Hoşbulduk cnm, eee nasıl gidiyor, ne zaman sonuçlanacak buMerhaba lilyana hoş geldin
Iyi gidiyor şükür. Ne sonuçlanacak kız? Hamilelik mi neyi sordun şeyedemedimHoşbulduk cnm, eee nasıl gidiyor, ne zaman sonuçlanacak bu
Yarıldımmm şu anIyi gidiyor şükür. Ne sonuçlanacak kız? Hamilelik mi neyi sordun şeyedemedim
Yarıldımmm şu an
Bu topikte ne konuşuluyorr yawrum
Enler yarışmasını diyom yaw; beni yazan olurmu.çok pis eziklendim
Ortaya karışık herşeyi konuşuyoruz