Geleneksel "2015 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Hahahahaha ilahi canım ne güldüm.
Kalp gözünle bak,içindeki pambıkı göreceksin:KK53: Hem sizin birbirinize sataşmanızı,şakalarınızı sevdim ben:KK11: Aynen devam:KK53:

dun baris imzalayalim kardis kardis oynuyalim dedim ama malesef ,
savas bayraklarini cekmis pink :63:

hadi bakalim pilavdan donenin kasigi kirilsin :rolleyes:

Nazım başımı kaldiramiyorum zaten günün 3/2 si uyuyarak geciyo :KK70:
Aman yarabbim o nasıl güzel bi his hamileyken uyuklamak:KK53: ben oğlumda çalışıyordum bigün müşteri gelmiş mağazaya bende kasadayım Kafamı koydum uyumuşum:KK70:müdürüm kadına diyorki kusura bakmayın arkadaşım hamile ve sürekli uyuyor :KK33:bi uyandım kadın tepemde bana gülümsüyor herkes gülüyor:rolleyes:ne günlerdi birere

Aman yarabbim o nasıl güzel bi his hamileyken uyuklamak:KK53: ben oğlumda çalışıyordum bigün müşteri gelmiş mağazaya bende kasadayım Kafamı koydum uyumuşum:KK70:müdürüm kadına diyorki kusura bakmayın arkadaşım hamile ve sürekli uyuyor :KK33:bi uyandım kadın tepemde bana gülümsüyor herkes gülüyor:rolleyes:ne günlerdi birere
Hahaha :KK70: bende ilk günler çalışıyordum iş yerinde uyukluyordum,her kapı çalmasinda tuvalete kaçıyordm. Eşim baktı olacak gibi değil git evde uyu yeter gari dedi:KK70: 2 haftadır gitmiyorum artik evde özgür özgür uyuyorum:KK68:

Hahaha :KK70: bende ilk günler çalışıyordum iş yerinde uyukluyordum,her kapı çalmasinda tuvalete kaçıyordm. Eşim baktı olacak gibi değil git evde uyu yeter gari dedi:KK70: 2 haftadır gitmiyorum artik evde özgür özgür uyuyorum:KK68:
Ohhhh misss yat uyu valla ben çalışdım doğuma kadar uyuyamadım ama kızımda acısı çıkdı :) oğlumu koynuma alıp bütün gün uyuyorduk:KK53:şimdi hortlak gibiyim gece gündüz uyanık :KK48:

Iyiyim canım,ilaç kullanıyorum,sıkı diyetteyim bu aralar sağlığım için,insülin ve tiroitle ilgili bu sebeple böreklere bakmadım/bakamadım,tabi uğrayamadımda haliyle ama bu kategoride yemek yok daldım hemen,sizi özlemişim. Sen nasılsın

Sende benim canımsın:KK60:
Çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum:KK60:İyiyim canım çok şükür:KK19:

Ohhhh misss yat uyu valla ben çalışdım doğuma kadar uyuyamadım ama kızımda acısı çıkdı :) oğlumu koynuma alıp bütün gün uyuyorduk:KK53:şimdi hortlak gibiyim gece gündüz uyanık :KK48:
Sürekli uyku halindeyim bende zaten:KK53: 2 çocuk olunca zor tabi,uyku hayal oluyor:KK51:

X