Tamam öyle yapalımBende yarın fırsat bulursam adaylarımı yazıp sana atayım, sende yazıp bana at
Her zamanNevoş yemeklerinin çok güzel olduğunu söyledi ne Zaman görcez sahalarda?
o pazarın hastası bayılır normalde erkekler karılarını çıkarmaya uğraşır ben kocişiAman yarabbimSizde görevler,yapmanız gerekenler yer değiştirmiş
yoook ama hiç affetmemKadınlara düşmanlığın mı var
Ben hiç görmedim bende göreyim
Yenilen pehlivan güreşe doymaz hesabı bi 5-6 kez yarışmaya katılmışlığım var evet doğrudur
Ama patatesle yüzüm gülmüştü nihayet .
Yarışmaya katılırım ya , nevoşun defterine bi kere yazılmaya göreyim
Ben bu dile forumda alıştım var yayoook ama hiç affetmem
beğenmem yerine beyenmem yazsın atarım
aslında Türkçe dil bilgimde pek yoktur ama
geliyor yerine gelio vb.
Aynısından bir tane bende var seni çok iyi anlıyorumo pazarın hastası bayılır normalde erkekler karılarını çıkarmaya uğraşır ben kocişi
ne yalan söyleyim bendende iyi seçer sebze meyveyi
Eskiden görseydin merdane ile dolaşıyordumBen hiç görmedim bende göreyim
Aynen nevoş Bi kere kapımı tehditle işlemezse, nazla yarışmaya sokuyor :)) Artık değişti ya, Israr etmiyor ya da kıyıda köşede ediyor biz görmüyoruz
O eski halinden eser yok şimdiEskiden görseydin merdane ile dolaşıyordum
Ben bu dile forumda alıştım var ya
Önceden bir arkadaşım mesajla kısaltma yapsın, anlamadım deyip uzun açık yazdırıyordum şimdi hangi birini anlamayayım, yeni Türkçeyi söktüm
Aynısından bir tane bende var seni çok iyi anlıyorumBirlikte kıyafet bakmaktan nefret ediyorum birde o kıyafeti eşime alıyorsak yandım Giyip giyip çıkartır,hiçbirşeyi beğenmez
Bende kapıda bekliyorumypma alşma ama byle dile ayp ayp
aman amannn onu hiç sorma hiiiiiiiiiiiiiççç
yaramı hiç deşme
yav evden bende hep 5 dk sonra çıkar daha ne deyim ben o kadar pardesü başörtüsü yaparım mutfak takıntım var o lavobonun üstünde bardak bile olmayacak kirli
bütün işi hallederim kapıda beklerim birde
saç tarar 10 kere bakar aynaya
Sağolsunlar beni yormuyorlarO eski halinden eser yok şimdi
Kendi ayaklarıyla geliyor kurbanların alıştık nasılsa
Hayırlı geceler NevoşumSağolsunlar beni yormuyorlar
Ben çıkıyorum hayırlı geceler
Hadi bakalım hayırlısı olsunTünaydınlar adaylarımı yazdım yolladım hayırlı uğurlu olsun bakalım,hak eden kazansın diyorum
Hadi bakalım hayırlısı olsun
Bende şimdi yazıyorumAynen pinkocum bakalım bu sene neler olacak merakla bekliyorum