Geleneksel "2015 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Her zaman Nevoş yemeklerinin çok güzel olduğunu söyledi ne Zaman görcez sahalarda?

Yenilen pehlivan güreşe doymaz hesabı bi 5-6 kez yarışmaya katılmışlığım var evet doğrudur
Ama patatesle yüzüm gülmüştü nihayet .
Yarışmaya katılırım ya , nevoşun defterine bi kere yazılmaya göreyim

Ben hiç görmedim bende göreyim
Aynen nevoş Bi kere kapımı tehditle işlemezse, nazla yarışmaya sokuyor :)) Artık değişti ya, Israr etmiyor ya da kıyıda köşede ediyor biz görmüyoruz

yoook ama hiç affetmem

beğenmem yerine beyenmem yazsın atarım

aslında Türkçe dil bilgimde pek yoktur ama

geliyor yerine gelio vb.
Ben bu dile forumda alıştım var ya
Önceden bir arkadaşım mesajla kısaltma yapsın, anlamadım deyip uzun açık yazdırıyordum şimdi hangi birini anlamayayım, yeni Türkçeyi söktüm

o pazarın hastası bayılır normalde erkekler karılarını çıkarmaya uğraşır ben kocişi

ne yalan söyleyim bendende iyi seçer sebze meyveyi
Aynısından bir tane bende var seni çok iyi anlıyorumBirlikte kıyafet bakmaktan nefret ediyorum birde o kıyafeti eşime alıyorsak yandımGiyip giyip çıkartır,hiçbirşeyi beğenmez

Ben bu dile forumda alıştım var ya
Önceden bir arkadaşım mesajla kısaltma yapsın, anlamadım deyip uzun açık yazdırıyordum şimdi hangi birini anlamayayım, yeni Türkçeyi söktüm

ypma alşma ama byle dile ayp ayp

Aynısından bir tane bende var seni çok iyi anlıyorumBirlikte kıyafet bakmaktan nefret ediyorum birde o kıyafeti eşime alıyorsak yandımGiyip giyip çıkartır,hiçbirşeyi beğenmez

aman amannn onu hiç sorma hiiiiiiiiiiiiiççç

yaramı hiç deşme

yav evden bende hep 5 dk sonra çıkar daha ne deyim ben o kadar pardesü başörtüsü yaparım mutfak takıntım var o lavobonun üstünde bardak bile olmayacak kirli
bütün işi hallederim kapıda beklerim birde
saç tarar 10 kere bakar aynaya

Bende kapıda bekliyorum
Bazen iyi bazen kötü oluyor İyi tarafından bakmaya çalışalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…