- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
Yooo seni yolacaktı Rabia işi çıktı. Hadi yine iyisin yırttın
ben tavukmuyum kıs alin kilicinizi savasalim asil sovalyeler gibi
pink bana kiziyon mu sana takiliyom diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yooo seni yolacaktı Rabia işi çıktı. Hadi yine iyisin yırttın
Bana takıldığın için kızmıyorum da nevoşa takıldığın için kızıyorumben tavukmuyum kıs alin kilicinizi savasalim asil sovalyeler gibi
pink bana kiziyon mu sana takiliyom diye
Bana takıldığın için kızmıyorum da nevoşa takıldığın için kızıyorum
Hayır yok ki bitane o Bana sağı solu her yeri lazım.tamam ,gel anlasma yapalim , nevosun sag yani senin,sol yani benim olsun hepimize yeyecek kadar nevos var
Hayır yok ki bitane o Bana sağı solu her yeri lazım.
Anlaşalım sen uzaktan sessiz sedasız sev, öyle iltifatlar etme
Ben şeker gibi hatunum sen beni bu hale getiriyorsunne ac gozlu ciktin sen ya (kizan smiley in kodunu unuttum ,ondan iste ) anlasma yapiyoz onu da.kabul etmiyorsun ...Mulayim ters misin nesin anlamadim ya :/
Yok abla sen hanimsin bi kere neyine gıcık olcakmışım
naptim abla niye yiyon kac gündür yoktum ben masumum
yok ya herkes görüşünü belirtiyor şahsıma hakaret olmadığı sürece sıkıntı yokGenelde siyasetten gıcık kapanlar oluyor,senide görüyorum orada ondan dedim yani
Olsun illa yiyeecem seni ispikci seni
bana bırakmamış hayınlartamam ,gel anlasma yapalim , nevosun sag yani senin,sol yani benim olsun hepimize yeyecek kadar nevos var
yok ya herkes görüşünü belirtiyor şahsıma hakaret olmadığı sürece sıkıntı yok
hakaret kısmını sizin için demedim hani orda seviyee hep yerlerde zaten onun için pek girmiyorum artıkHakarete girmem zaten,görüşler farklı ama seviyeyi çok düşürenler var görüyoruz..
Ben şeker gibi hatunum sen beni bu hale getiriyorsun
bana bırakmamış hayınlar
olabilüü ama ondan ürktüm bennevos taze bitti valla ya , hic kalmadi elimizde ama rabia01 var ondan verelim size olur mu
olabilüü ama ondan ürktüm ben
elim değmişken beğeneyim dedimbildirim yagmurlarinda siril sıklam oldum:))
naptin kiz kriz :****
hakaret kısmını sizin için demedim hani orda seviyee hep yerlerde zaten onun için pek girmiyorum artık
onlar utanmıyor siz mi utancaksınız boşverin :)Biliyorum,seviyeyi düşürenlerin sorunları oda..
Okurken utanıyorum resmen..
onlar utanmıyor siz mi utancaksınız boşverin :)