- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
Hanimm ablaaaa inanmiyorummm amerikanin oyunlarina mi geldinnArada gazı verip kaçacan amarabiş kimin öğrencisi
Kasa boş kalmasınnn
Önce benim eksikleri alsın sonra düşünürüz
Katı olunca yine suyunu bırakır ya, belki süzmeye çeviririmYoğurt öyle katı olur ama suyunun faydaları var ziyan etmemek lazım
Hanimm ablaaaa inanmiyorummm amerikanin oyunlarina mi geldinn
Ay ne bencilsin yaKendime doguruyorum tabi,bakkala gonderecek çocuğu kendin dogur gönder. Çek pis elini cocugumun üstünden
Annanesisin alcak tabiiYokkkkk anacım pinkonun eksiğini alana kadar torunum benim ihtiyaçlarımı alacak ilk önce büyüyecek tabi annesi
Annanesisin alcak tabiibu sidikli pinko az yesin de hizmetçi tutsun kendine
Bunu diyen sen misinAy ne bencilsin ya
Süt paket süt mü?Katı olunca yine suyunu bırakır ya, belki süzmeye çeviririm
Garezi banaymış
E ne olmuş yani, ikimizinde işi görülüyorBunu diyen sen misinsenin için dua ettim diyordun ya,meğer şöyle etmissin " Allahim harbiye bebek verde bende bakkala çakkala yollayayim. Koca totom erir diye korkuyorum,kendim giremiyorum. Amin"
Yok nevoş inek keçi karışıkSüt paket süt mü?
Paket sütün yoğurdu tutmuyor
Bunu diyen sen misinsenin için dua ettim diyordun ya,meğer şöyle etmissin " Allahim harbiye bebek verde bende bakkala çakkala yollayayim. Koca totom erir diye korkuyorum,kendim giremiyorum. Amin"
Garezi banaymış
O zaman sıcak yada soğuk mayalıyorsun yada az bekletiyorsunYok nevoş inek keçi karışık
Kiskananlar orta yerinizden çatlayinnOcakta harbimi ziyarete gidecem haberiniz olsunnnn ohhhhhh
Hayır Kvdem nasıl yaptıysa öyle yaptım, onunki de sulu olmuştuO zaman sıcak yada soğuk mayalıyorsun yada az bekletiyorsun
Kiskananlar orta yerinizden çatlayinn
O zaman sen onun yaptığı gibi yapmaHayır Kvdem nasıl yaptıysa öyle yaptım, onunki de sulu olmuştu
O zaman sen onun yaptığı gibi yapma